Kategóriák

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fogyókúra -diéta -méregtelenítés

Fitness-wellness gépek

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Női harmónia

Férfi egészség

Egészséges gyermekek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

LifeCare termékek

Gépek - készülékek

KIEMELT ajánlatok

Hasonló termékek

Google+

Facebook

Szilikon karkötő negatív ionos ásványokkal

Szilikon karkötő negatív ionos ásványokkal
5- 10 napon belül szállítjuk
Új
Értékelés:

Cikkszám: LifeCare - 3055

A negatív ionok a levegő „vitaminjai”

A negatív ionok 

 • megnövelik az energiaszintünket, 
 • serkentik a vérkeringést, 
 • jótékonyan befolyásolják az anyagcserét, 
 • erősítik az immunrendszert, 
 • enyhítik az allergiák, az asztma és a légzési nehézségek tüneteit, 
 • valamint csökkentik a reumás fájdalmakat. 

 

Életvitelünkből adódóan életünk 80-90%-át zárt térben töltjük. Az épületekben fellépő, a szervezetünket érő hatásokat – mint például az elektroszmog – legtöbbször érzékszerveinkkel nem érzékeljük, pedig ezek negatív befolyással vannak immunrendszerünkre és hosszútávon megbetegedésekhez vezethetnek.

A pozitív ionok, amelyek a zárt térben – a fizikailag és elektromágnesesen szennyezett levegőben – felszaporodnak, a tudomány jelenlegi állása szerint károsak az emberi szervezetre.

MIT TEHET A TERMÉSZET A LEVEGŐ SZENNYEZETTSÉGE ELLEN?

Az energiaforrások – a nap sugarai, a világítás, a tenger hullámzása, stb. – befolyásolják a levegő gázmolekuláit (nitrogén, oxigén, szén-dioxid), ennek eredményeképpen pedig elektronok szabadulnak fel. Az elektronok semleges molekulákkal egyesülnek a levegőben, amelyek így negatív ionokká alakulnak át.

A természet földünk legnagyobb negatív ion előállító gyára, az élet elképzelhetetlen lenne negatív ion nélkül. A pozitív és negatív ionok között természetes egyensúly jön létre, ennek felbomlása pedig különféle károkat okozhat a természetnek.

MILYEN HATÁSSAL VANNAK RÁNK A POZITÍV IONOK?

Ősszel és télen, valamint rossz idő előtt és közben – eső, vihar, szél, hó, stb. – megnő a pozitív ionok koncentrációja a levegőben.

Ezekben az időszakokban a legtöbb embernek rossz a közérzete, a krónikus hörghurutban, asztmában vagy más légzési betegségben szenvedők rosszabbul érzik magukat, a reumában szenvedők állapota romlik, ilyenkor többen szenvednek pszichoszomatikus tünetektől, valamint nő a depresszió és az öngyilkosságok száma is.

Kutatások igazolják, hogy bizonyos allergiát kiváltó anyagok, mint például a por vagy a pollenek, pozitív elektromos töltéssel rendelkeznek.

MILYEN HATÁSSAL VANNAK RÁNK A NEGATÍV IONOK?

Villámlás után, tavasszal és nyáron, valamint tiszta, természetes környezetben – folyók, tavak, vízesések közelében, erdős részeken megnő a levegő negatív ion-tartalma.

Az egészséges környezetben lévő levegő: negatív ionokban gazdag, mérsékelt ózontartalmú és minimális mennyiségű szennyező anyagot tartalmaz.

Ilyen környezetben jól érezzük magunkat, tele vagyunk életerővel, jól alszunk és kevesebb egészségügyi problémánk van.

A NEGATÍV IONOK TERMÉSZETES ELŐFORDULÁSA

A tiszta vidéki levegő negatív ionkoncentrációja megközelítőleg 2000 ion/cm³.

Vízesések közelében 10 000 – 50 000 ion/cm³ körüli értéket mérhetünk, a legnagyobb vízesések közelében pedig meghaladhatja a 100 000 ion/cm³-t is.

Zárt térben, lakószobákban, irodákban azonban ez a szám igen alacsony, mindössze 50-100 ion/cm³, légkondicionálással maximum 40 ion/ cm³.

A NEGATÍV IONOK JÓTÉKONY HATÁSAI:

A negatív ionok képesek már a 0,01 mikrométer nagyságú részecskéket is megkötni, ezáltal semlegesíteni tudják a levegőben jelen lévő mikroorganizmusokat – vírusokat, baktériumokat, stb. –, az allergiás tüneteket kiváltó virágporokat, valamint a kellemetlen szagokat okozó részecskéket, porokat.

Tudományos kutatásokkal igazolták, hogy a negatív ionok növelik az élő sejtek oxigénmegkötő képességét, továbbá szerepet játszanak az agy szerotonin szintjének szabályozásában, amely az ingerülettovábbító rendszer fontos alkotóeleme: zavarai összefüggésben állnak a különböző szorongásos betegségekkel.

A negatív ionok

 • megnövelik az energiaszintünket,
 • serkentik a vérkeringést,
 • jótékonyan befolyásolják az anyagcserét,
 • erősítik az immunrendszert,
 • enyhítik az allergiák, az asztma és a légzési nehézségek tüneteit,
 • valamint csökkentik a reumás fájdalmakat.

Hatásukat nem csak fizikailag érezhetjük, hiszen semlegesítik a stressz tüneteit, segítenek a félelemérzet leküzdésében, és a depresszió elleni harcban, hatásukra jobban alszunk, javul az emlékezőtehetségünk és a koncentrációnk, valamint fejlesztik a kreativitást és a szellemi teljesítőképességet.

forrás: zeptermagazin

 

 

Ár: 1 490 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!