Kategóriák

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fogyókúra -diéta -méregtelenítés

Fitness-wellness gépek

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Női harmónia

Férfi egészség

Egészséges gyermekek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

LifeCare termékek

Gépek - készülékek

KIEMELT ajánlatok

Google+

Facebook

Babavárás előtti, közbeni és utáni egészségprogram

2012.11.03.

Babavárás előtti, közbeni és utáni egészségprogram

Ezzel a néhány jó tanáccsal szeretnék segítséget nyújtani a leendő kismamáknak, anyukáknak, jó szívvel ajánljuk minden anyukának cikkünket, hogy boldog, és egészséges legyen a babára felkészülés, a várandósság időszaka, valamint a szülés után mind a mama, mind a baba egészségesek lehessenek, mert nincs üdítőbb látvány annál, mint egy babakocsit toló boldog, büszke anyuka és egy mosolygós kisbaba.

BABAVÁRÁS A TIENS TERMÉKEIVEL

 

A családtervezés, a babavárás a nők egyik legszebb, legfontosabb és legfelelősségteljesebb elhatározása.

 

Ezért egyre több nő készül tudatosan az anyaságra. Napjainkban a gyermekvállalás időszaka nagyon sok esetben kitolódik a nők harmincas, negyvenes éveire. Előbb a munkahely, utána

a gyermek. Ahhoz, hogy a terhesség ne betegség, hanem egy örömteli várakozás legyen, segítséget nyújtanak a TIENS étrend-kiegészítői, egészségmegőrző gépei, melyek már sok Tiens fogyasztó terhességeinél is kiváló segítséget nyújtottak.

 

A tervezett terhesség előtt nagyon sok leendő kismamában felmerül a kérdés, mit tegyen, hogy egészséges maradjon? Először is tegyen félre minden káros anyagot/szokást (dohányzás, alkohol, gyógyszerek), ami a mama és a magzat számára veszélyes lehet.

 

Ajánlott terhesség előtt egy rövid tisztítókúra, ami olyan mértékű legyen, hogy ne terhelje meg a szervezetet. Erre a célra például kiválóan megfelel a TIENS Dupla cellulóz tabletta, TIENS teakeverék, Chitosan kapszula és a Digest tabletta.

 

Nagyon fontos a táplálkozás, hiszen amit a mama eszik, abból a baba is kap. A táplálkozás

befolyásolja a magzat fejlődését, rövid és hosszú távon egészségi állapotát, a szülés időpontját és lefolyását is. Az ilyenkor szükséges tápanyag többlet (kettő helyett kell enni), nem annyira mennyiségi, mint inkább minőségi változtatást igényel.

 

A napi kalóriamennyiséget sokfajta élelmiszer csoport felhasználásával kell biztosítani, hogy a szükséges fehérje, zsír, szénhidrát, vitaminok és ásványi anyagok is bekerüljenek a szervezetbe.

 

Rendkívül fontos a kalcium, a cink, a vas és a magnézium bevitele. Nagyon nagy mennyiségben kellene tejterméket, halat, húst, zöldfőzeléket magas folsav tartalmú növényeket (brokkoli, sóska, spenót) fogyasztani ahhoz, hogy a napi ásványi anyag szükséglet meglegyen.

 

Ez a mai táplálkozási szokásaink mellett nem lehetséges.

 

Mivel a kalcium hiánya nem „fáj”, nem érezzük, azonban a szervezetünk „raktárosa” dolgozik, onnan veszi el a kalciumot, ahol talál, elsősorban a csontokból, fogakból, szövetekből. Egyértelmű tehát, hogy a kalcium pótlásra szorul.

 

A TIENS Super kalciumpora alkalmas erre a feladatra.

A TIENS cég kalciuma ionizált és stabilizált, 95-98%-ban felszívódik. A kalcium hiánya nagyon sok betegség oka lehet.


 A kalcium szerepe a fogantatásban:

"Egy amerikai és egy német kutatócsoportnak most első ízben sikerült részletesen leírnia a Nature című folyóiratban, hogyan vonzza a női nemi hormon az ondósejteket. A petesejtet felhőként körülvevő progeszteron egy ioncsatornát nyit ki a spermiumok sejtburkában. Ezt követően kalcium áramlik be a belsejükbe, ami aktivitásukat fokozza, és a petesejthez irányítja őket." (forrás:babasmamas)

Csaknem minden kismamának meg gyűlik a baja a fogával. A gyakori fogínygyulladást és fogínyvérzést nem szabad félvállról venni, hiszen nemcsak a fogak, hanem a baba egészségére is hatással lehetnek. Ajánlott egy jó minőségű elektromos vagy hagyományos fogkefe, plusz a

TIENS által gyártott kiváló minőségű fogkrém fodormenta ízesítéssel, melynek összetevői kellemes ízük mellett antibakteriális, fájdalomcsillapító és gyulladás gátló hatással is rendelkeznek.

 A fogmosás, minden étkezés után legalább három percig tartson.

 

Nagyon sok várandós anyukának fáj a dereka. Ez nemcsak az előrehúzó teher miatt van, itt már gondolni kell a kalcium hiányára is.

 

A terhesség előrehaladtával a has bőre megfeszül, a hasfal bőrén, a csípőtájékon kékes-

vörös színű, ún. terhességi csíkok (striák) keletkezhetnek. A szülést követően elhalványodnak, fehér színűvé válnak, és az élet végéig megmaradnak.

Hogy ez ne következhessen be, nagyon fontos a bőr ápolása már a terhesség korai szakaszában is.

A Ligetszépe olaj kapszulával elérhetjük a várt hatást, a bőr rugalmas és szép marad. Alkalmazhatjuk úgy is, hogy a felszúrt kapszula tartalmát felvisszük egyenesen a bőrre, de ezt a finom olajat hidratáló krémbe is tehetjük. A hatás növelése érdekében napi egy-két kapszulát be is vehetünk cink kíséretében.

 

Az ülő vagy álló munka, a túlsúly és a mozgásszegény életmód miatt a várandós nők lába estére elnehezedik, feszül, fáj, izomlázszerű fájdalmat éreznek, ami egészen lefekvésig kíséri őket. A lábakon visszér tágulatok jelenhetnek meg. A napi rendszeres séta és a megfelelően kiválasztott cipő jó kondiban tartja a lábakat.

Ha rendszeres sétára nincs lehetőség, de van otthon a TIENS által gyártott Chi gép, akkor ennek használatával kiválthatók a gyaloglás és a séta (veszélyeztetett terhesség esetén nem alkalmazható!).

A Chi gép kímélő programon való használata megszüntetheti a fáradtságot, serkentheti a keringést és a mikrocirkulációt és mérsékelheti az izomfájdalmakat.

 

Kórházba kerülés esetén mindig kérdés, hogy milyen egészségügyi betétet használjon a kismama.

Milyen legyen a nedvszívó hatása, vastagsága. A TIENS anionos egészségügyi betétek forgalmazásával erről is gondoskodott, a betét anion tartalma miatt meggátolja a baktériumok szaporodását, megszünteti a kellemetlen szagokat, óriási nedvszívó hatással bír. Elősegítheti a gátsebek gyorsabb gyógyulását, és a szülés során esetlegesen kialakult aranyeres elváltozások enyhítését.

 

A legtöbb édesanyában felmerül – már a várandósság alatt –, hogyan fogja szoptatni kisbabáját.

Lesz-e elég anyatej? A Veican kapszula már a terhesség negyedik hónapjától szedhető és a szoptatás alatt is alkalmazható. E termék nagyon sok jó tulajdonsága mellett serkentheti az anyatej termelést is.

 

Nagyon sok kisbaba szenved a hasfájástól, ilyenkor ajánlott az anyukának Digest tablettát szedni, ettől a mama emésztése, gyomor-, bélműködése normalizálódik és természetesen a babáé is.

 

A szoptatás során az anyuka ásványi anyag és vitamin háztartása folyamatosan „meg csap pan”, álmosságról, fáradtságról panaszkodik, ezért a szoptatás alatt ajánlott szedni a Kalciumot, a Cinket és a Spirulinát.

 

A családba, ahová a baba érkezik, nagyon fontos a higiénia és a tisztaság betartása. Ez nemcsak a lakásra, hanem a baba–mama használati tárgyaira, eszközeire is vonatkozik.

 

Nagyon örültünk akkor, amikor a TIENS által gyártott gyümölcs- és zöldségtisztító gép megjelent a piacon.

Jó szívvel ajánljuk minden anyukának ezt a gépet, ami elpusztítja a baktériumokat, tartósítja az élelmiszereket, fertőtleníti az eszközöket, a tejes cumisüveget, törölközőket és a ruhaneműket is. Emellett pedig még fertőtleníti, ózonizálja a helyiségeket is, megszünteti a lakásban a festés, felújítás során keletezett kemikáliák, vegyi anyagok szagát, a bútorokból, szőnyegekből, kárpitokból áradó ártalmas szagokat

 

Ezzel a néhány jó tanáccsal szeretnék segítséget nyújtani a leendő kismamáknak, anyukáknak, mert nincs üdítőbb látvány annál, mint egy babakocsit toló boldog, büszke anyuka és egy mosolygós kisbaba.

 Forrás: Tiens Magazin 2011.09.havi szám alapján

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!