Kategóriák

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fogyókúra -diéta -méregtelenítés

Fitness-wellness gépek

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Női harmónia

Férfi egészség

Egészséges gyermekek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

LifeCare termékek

Gépek - készülékek

KIEMELT ajánlatok

Google+

Facebook

Rothasztó baktériumok elszaporodása = betegségfaktor

2014.06.27.

Hogyan védhetjük ki?

A rengeteg állati fehérje fogyasztása megváltoztatja a baktériumflórát - a rothasztó baktériumok irányába. Szinte mindenki, egész nap csak állati fehérjét eszik. Tejet, tojást, húst.

A változatos vegán étrend bőven ellátja az emberi szervezetet megfelelő minőségű és mennyiségű aminosavakkal és a felnőtt ember életében az állati fehérjék inkább ártanak, mint használnak az embernek.

Minden étel elkészíthető növényi alapanyagokból, ami így nem terheli meg az emberi szervezetet, de sokan nagyon egészségesnek tartják a pusztán nyers vegán étrendet, amit több sportoló és testépítő is követ. Ha az emberek változtatni akarnának, tele lehetnének az üzletek növényi tejekkel, joghurtokkal, sajtokkal, akár felvágottakkal, szalámikkal, de még olyan növényi termék is létezik, ami szakasztott mása egy hússzeletnek, szóval nincs szükség valójában az állatok kizsákmányolására, megölésére, a természet tönkretételére és a saját testünk tönkretételére sem, csak a szokásaink megváltoztatására. 

vissza