Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Hasonló termékek

Google+

Facebook

Tiens Cholican kapszula - vörös szőlőmag kivonat 60 db - Tiens

Tiens Cholican kapszula - vörös szőlőmag kivonat 60 db - Tiens
Tiens Cholican kapszula - vörös szőlőmag kivonat 60 db - Tiens
Tiens Cholican kapszula - vörös szőlőmag kivonat 60 db - Tiens
Raktáron, 2-5 napon belül szállítjuk
Értékelés:

Cikkszám: tiensa16

 • Természetes módon segítheti az artériák egészségét 
 •  Erősítheti az általános jó közérzetet 
 • Antioxidáns hatású védelmet biztosít 
 • Jótékonyan befolyásolhatja a zsírok metabolizmusátA franciák nem feltétlenül alacsony kalória és koleszterin tartalmú konyhájukról közismertek. Ám gazdag étrendjük ellenére még öregkorukban is ragyognak és duzzadnak az erőtől. Ezt a tényt nevezik a “francia titoknak”.

A vörös bor – Franciaország egyik legkedveltebb itala, antioxidánsokat tartalmaz, amelyek elősegítik az immunrendszer normális működését.

A TIENS Cholican kapszulát modern biotechnológiával, nagy gonddal állítják elő. A gyártáshoz kizárólag a legkiválóbb minőségű szőlőt használják.

A kapszulák természetes módon járulnak hozzá az artériák egészségének megőrzéséhez, serkenthetik a vérkeringést és a zsírok anyagcsere folyamatait.

A szabad gyökök számos különböző úton juthatnak a szervezetbe: stressz, dohányzás, gyógyszerek, élelmiszeradalékok, röntgen sugarak, környezetszennyezés, és még sok más egyéb módon. A szabad gyökök okozta károkra
az antioxidánsok jelentenek megoldást. Ezek az antioxidánsok biztosítják a test védelmi rendszerét a szabad gyökök támadásai ellen.


Hatások:

 • gyulladáscsökkentő,
 • vénatonizáló,
 • étvágygerjesztő,
 • szíverősítő,
 • antioxidáns,
 • vitalizáló

Elsősorban a szív-érrendszert védi, de emellett a vénák megfelelő tónusát is biztosítja. Erősít, vitalizál és fokozza az immunvédelmet. 

Javasolt: szív-érrendszeri betegségek prevenciójára, a vénás keringés javítására, étvágyfokozásra, immunrendszer erősítésre


A szőlőmag olaj rendkívül gazdag omega-3 zsírsav és E-vitamin forrás.


A vörös szőlő napjainkban a szépségápolás egyik kedvelt alapanyaga:

 • bőrradírozáshoz,
 • testtekercseléshez,
 • pakoláshoz alkalmazzák, emellett
 • fürdővízhez is adják. Fő összetevők:
Szőlőmag kivonat (Vitis vinifera), magnézium
sztearát, keményítő

VTSZ szám: 21022090

Gyártó: Tiens

 


Kutatók újabb bizonyítékra bukkantak azzal kapcsolatban, hogy a vörösborban található reszveratrol fontos szerepet játszik a sejtöregedés megelőzésében.

A Cell Metabolism című szaklapban megjelent tanulmány során a tudósok rágcsálókon végeztek kísérleteket, és arra a megállapításra jutottak, hogy azoknak az egereknek a mitokondriális működésére, amelyekben egy bizonyos gén, nevezetesen a SIRT 1 gén normális módon működött, a reszveratrol igen pozitív hatással volt, ugyanakkor azokon az egereken, melyekben ezt a gént kiiktatták, nem tapasztaltak semmilyen változást.

Amint azt David Sinclair, a bostoni Harvard Egyetem Orvosi Karának genetikaprofesszora kifejtette, a mitokondrium biztosítja a sejtek működéséhez szükséges energiát, melynek csökkenése számos betegséggel - többet között az cukorbetegséggel és az Alzheimer-kórral, de magával az öregedés folyamatával is - összefüggésbe hozható.

A szakemberek ugyanakkor hangsúlyozták, hogy hiába található meg a reszveratrol a vörös szőlő héjában, az a mennyiség, amit a kísérletek során az egerekbe juttattak, egy ember esetében napi száz pohár vörösbornak felelne meg. Ezért a borivás propagálása helyett a kutatók fő célja sokkal inkább az, hogy kifejlesszenek egy olyan szintetikus reszveratrol-összetevőt, amely orvosságként szedve aktiválni tudná a SIRT 1 nevű gént.

Amint arról Sinclair beszámolt, a leendő gyógyszert elsősorban különféle, az öregedéssel járó betegségek kezelésére használnák, ám ”mellékhatásaként” előfordulhat, hogy az illető élettartamát is meg lehet általa hosszabbítani.

Noha a témában már korábban is számos tanulmány született, a mostani vizsgálat az első, amelyben konkrétan bebizonyosodott, hogy a reszveratrolnak a mitokondriális funkciókra, illetve az AMPK nevű enzimre gyakorolt jótékony hatásához elengedhetetlen a SIRT 1 nevű gén.

Betegszoba.hu

 

Rákkezelésre hatékony a vörösszőlőmag kivonat írja egy tanulmány
Cholican kapszula - vörös szőlőmag kivonat 

Minél előrehaladottabb stádiumban vannak a bél rákos sejtjei, a szőlőmagból készült kivonat annál inkább képes korlátozni a további növekedésüket, illetve elpusztítani őket. Ráadásul a hatóanyag nem károsítja az egészséges szöveteket – derül ki a Coloradói Egyetem Rákkutató Központjának friss tanulmányából.

Fény derült arra is, hogy a szőlőmag-kivonat valószínűleg képes célzottan fellépni az előrehaladott ráksejtek ellen: amikor azokat antioxidánsokkal kezelték, a szőlőmag-kivonat miatti sejthalál aránya megfordult, így Derry és kollégái arra következtetnek, hogy a bioaktív anyag oxidatív stresszen keresztül célozza meg a tumort, programozott sejthalált, azaz apoptózist előidézve 
forrás:ötvenentúl

 

Ár: 23 940 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!