Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Hasonló termékek

Google+

Facebook

Tiens Spirulina kék alga kapszula 100 db

Tiens Spirulina kék alga kapszula 100 db
Tiens Spirulina kék alga kapszula 100 db
Tiens Spirulina kék alga kapszula 100 db
Tiens Spirulina kék alga kapszula 100 db
Tiens Spirulina kék alga kapszula 100 db
Raktáron, 2-5 napon belül szállítjuk
Értékelés:

Cikkszám: tiens-A13

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a 21. század egészségmegőrző élelmiszerének nevezte a spirulinát.

Természetes, emberi fogyasztásra alkalmas, valóságos tápanyagbomba. 

A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja (vagyis 3 db. 0,35 grammos tabletta) egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével.

Több mint 100 pótolhatatlan biológiailag aktív anyagot tartalmaz.

A Tiens Spirulina ökológiailag tiszta és eredeti környezetében terem. Nem tenyésztett tehát nem mesterséges vizekben nő.

 

Fehérjékben, gamma-linolsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban igen gazdag. A szervezetnek mindezekre szüksége van ahhoz, hogy fenn tudja tartani működésének egyensúlyát.

A spirulina erősítheti az immunrendszert, és megvédi a testet a különböző elektronikai eszközökből áradó sugárzásoktól.

Japánban a hosszú élet „szuperélelmiszerének” tartják.

A  Spirulina – mikroszkopikus vízinövény, több mint 500 millió éve csaknem változatlan formában létezik, s így egyike a világ legősibb tengeri növényeinek terem a földön.

Különleges értéke gazdag vitamin és ásványianyag tartalmában rejlik. Egyike azon kevés algafajtáknak, amelyek értékes segítséget nyújtanak az emberi étrend szabályozásában. Sőt, a spirulina értékes másodlagos növényi tápanyagokat is tartalmaz, karotinok és klorofil formájában.

A spirulina algák nagyon érzékenyen reagálnak a nehézfémekre, ezért olyan területeken termesztik, ahol nincs környezetszennyezés.

A spirulinában fellelhető különleges és sokféle tápanyag teszi ezt a növényt a 21. század nélkülözhetetlen étrend-kiegészítőjévé.Jellemzői:
• Fehérjékben gazdag
• Bővelkedik vitaminokban és ásványi anyagokban
• Segíthet az immunrendszer egyensúlyának megőrzésében, s ezzel hozzájárulhat az egész szervezet egészségének megőrzéséhez


A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja (vagyis 3 db. 0,35 grammos tabletta) egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével.

Több mint 100 pótolhatatlan biológiailag aktív anyagot tartalmaz. Köztük:

 1. 12, A, E, C, PP és mások (lásd Proteinek – fehérjék, részarányuk eléri a 60-70%-ot. Könnyen beépülnek (65-80%-ig), a sejtek fő építőanyaga. A fehérjehiány fáradtságot, étvágytalanságot, növéskéslekedést, és a vízegyensúly felborulását okozza.
 2. 18 aminosav, köztük 8 pótolhatatlan (lásd Gyermekkalcium).
 3. Vitaminok: B1, B2, B5, B6, B9, )lásd: Biokalcium).
 4. Mikroelemek: vas, jód, kalcium, nátrium, kálium, réz, magnézium, mangán, cink, foszfor, szelén, króm, vanádium. A króm a perifériás idegrendszer számára nagyon hasznos. A vanádium részt vesz a zsír- és szénhidrát-anyagcserében, a krómmal együtt javítja az inzulin-anyagcserét, serkenti az inzulin termelését. A szelén sorvasztja a ráksejteket, lassítja az öregedést (lásd Biokalcium).
 5. Nukleinsavak (DNS és RNS), amelyek a legfontosabb funkciókat töltik be a genetikai információ tárolásában és átadásában.
 6. Klorofill – a szerves vas forrása. Zöld vérnek is nevezik. Méregtelenítő hatással rendelkezik, megtisztítja a vért az ártalmas anyagoktól és a salakoktól.
 7. Enzimek – serkentik a bőr anyagcseréjét és a sebek gyógyulását, feltétlenül szükségesek az emésztéshez, az agy működéséhez, a szervek és a szövetek regenerációjához. Minden szerv és szövet rendelkezik saját enzimkombinációval, mert minden egyes enzim csak egy biokémiai folyamatot aktivál. Az enzimek nagyon hőérzékenyek, és magas hőmérsékleten bomlásnak indulnak. Emiatt ahhoz, hogy a szervezet elegendő enzimmennyiséghez jusson, nyers élelmiszereket kell fogyasztani, vagy BAT-okat kell szedni.
 8. Többszörösen telítetlen savak – köztük a gamma-linolénsav, amelyet az Omega-6 típusú savakhoz sorolnak. Csökkentheti a magas vérnyomást, részt vesz a zsír anyagcseréjében, serkenti a sejtek szaporodását, erősítheti az immunrendszert, megelőzheti a gyulladásos folyamatokat és a szív- és érbetegségeket (lásd Veican).
 9. Fikocianin lassíthatja a rákos sejtek szaporodását, serkenti az immunrendszert.
 10. Mannitol (lásd Kalcium rágótabletta).
 11. Q10-hez hasonló koenzim az ételből energiát nyer és elosztja azt a szervezet minden egyes sejtjében.

A spirulina bizonyítottan az egyik legerősebb rákellenes alga.

"Hihetetlen méregtelenítő hatással rendelkeznek (beleértve a nehézfémek megkötését és eltávolítását is), valamint immunerősítő tulajdonságai (az egészséges bélflóra megteremtése és a candida gomba elleni harc) hasznosak a rák elleni harcban." Forrás: A rák ellen az emberért

Fő összetevők: 

Spirulina, 
maltodextrin, 
magnézium sztearát 

OÉTI: 6983/2010 
VTSZ szám: 21022090

Ár: 9 120 Ft

+ Véleményt írok

#4 - Anna2013.05.18. 23:03

A kék-zöld alga stabilizálhatja a vércukorszintet és elősegítheti a testsúly csökkentését. Több kutatás azt is kimutatta, hogy azok a túlsúlyos emberek, akik spirulinát szedtek, jelentősen több zsírt adtak le, mint a placebo csoport tagjai.

#3 - Anna2013.04.02. 22:02

A Spirulina csökkenti a nehézfémek és az egyes gyógyszerek vesekárosító hatását

#2 - Anna2012.12.06. 12:57

A klorofill, ami minden zöld növény egyik jellemző tulajdonsága, nagyon hasonló a hemoglobinhoz. Valójában, a molekuláris szerkezetük majdnem azonos. Ez a hasonlóság könnyűvé teszi, hogy szervezetünkben hogy asszimilálódjon.

A klorofill növeli a vér hemoglobinszintjét. A hemoglobin az oxigén-kötés-anyag vérben. Több hemoglobin oxigénben gazdagabb vért eredményez.

#1 - Anna2012.12.06. 10:47

Tudtad,hogy a spirulina algának van a legmagasabb fehérjetartalma a természetes élelmiszerek között ?
100 gramm spirulina algában 60-70 gramm fehérje van. Ez a fehérje tartalom 3x több, mint ugyanilyen mennyiségű disznóhús, 2x több, mint
a marhahús és a hal, és 50%-al több, mint a szójabab fehérjetartalma.
A WHO által is elismert, és kiváló élelmiszer.
Tápanyag összetétele hatékonyabb, mint bármelyik ételé, növényé, vagy gabonáé.
Emellett a spirulina olyan nagy koncentrációban tartalmazza a B12 vitamint, hogy ebben a tekintetben csak az anyatej múlja felül.