Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

A glutén hatásai szervezetünkre

2018.07.31.

MIGRÉN ,KRÓNIKUS FEJFÁJÁS,SKIZOFRÉNIA, EPILEPSZIA, DEPRESSZIÓ, BIPOLÁRIS BETEGSÉG,ALZHEIMER KÓR, AUTIZMUS , ADHD. ,DAGANATOK,CHRON BETEGSÉG, IZÜLETI GYULLADÁSOK........

Még időben tegyünk az ételintolerancia kialakulása ellen!!!

GLUTÉN latin szó, jelentése RAGACS 
A MAI MÓDOSITOTT GABONÀK 40 , 60× TÖBB GLUTÉNT TARTALMAZNAK MINT AZ AKÁR 10 ÉVVEL EZELŐTTIEK. MINDENKI DÖNTSE EL VAJON MIÉRT.? 


KISSINGER mondta a 70 es években. "Mèrgezd meg az embereket az élelmiszerekkel , add el nekik a gyógyszereket ,és azt csinálsz velük amit akarsz. "Pont ez történik.....

A glutén erre tökéletes.Eltömíti a beleket tönkreteszi a bélbolyhokat csökkenti a felszìvodást , un. szivárgó bél szindrómàt okoz mely átereszti a belekből a mérgeket a vérkeringésbe.


Minden rendellenesség hátterében mely a testünkben létrejön , gyulladás áll. A gyulladások hátterében pedig a GLUTÉN.
Az immunrendszer gluténra adott reakciója egy jelzőmolekula aktiválásához vezet, amely gyakorlatilag beindítja a gyulladást , és indukálja az un. COX-2 enzimet ,amely gyulladás keltő anyagok megnövekedett termeléséhez vezet.

Tehát a folyamatos gabona fogyasztás fent tart az emberi szervezetben egy állandó gyulladást. Ez fokozott szabadgyök képződéssel jár együtt. Hogy tovább tetézzük a bajt , immunrendszerünk a gluténra adott válaszreakciójának következtében elveszti képességét az antioxidáns anyagok termelésére.

Különösen csökken a Glutathion szint ami a testünk mester antioxidánsa. A sejtek addig élnek amig van bennük glutathion. Amit kiürül a glutathion raktár a sejt elpusztul.

A folyamatos gyulladás némán károsítja az agyat . Olyan betegségeket okozva amelyek a mai napig kifognak az orvosokon. Pl . MIGRÉN ,KRÓNIKUS FEJFÁJÁS,SKIZOFRÉNIA, EPILEPSZIA, DEPRESSZIÓ, BIPOLÁRIS BETEGSÉG,ALZHEIMER KÓR, AUTIZMUS , ADHD. ,DAGANATOK,CHRON BETEGSÉG, IZÜLETI GYULLADÁSOK........ 


Az 1970 évek óta tudjuk , hogy a glutén a gyomorban fehérjék keverékévé bomlik az emésztés során ,amelyek képesek átjutni a vér - agy gáton . Átjutva képesek hozzákapcsolódni a morfin receptorainkhoz felfokozott állapotot gyönyört okozva akár a narkotikumok. Ezzel együtt függőséget is okozva.Megvonásával komoly elvonàsi tüneteket produkálhat a szervezet.

NE CSODÁLKOZZUNK HOGY AZ ÖSSZES FINOMITOTT ÉTELT A GYÀRTÓK TELETÖMNEK GLUTÉNNAL.

Még időben tegyünk az ételintolerancia kialakulása ellen!!!

vissza