Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

A kínai orvoslás az embert gyógyítja, miközben el fog múlni a fejfájása is

 

A kínai orvoslás nem a fejfájást szünteti meg, hanem annak kiváltó okát. Az embert gyógyítja, miközben el fog múlni a fejfájása is.

A nyugati orvosok a mai napig sem tudnak mit kezdeni a kínai gyógymódokkal, nem értik és nem is fogadják el. Pedig valamennyi orvosnak az a célja, hogy az emberek meggyógyuljanak.

Az európai gyógymódok alkalmazásának 300 éves története van. Csakhogy a kínai gyógymódok öt évezred tapasztalatára épülnek.

Minden egyes tűszúrásban benne van ez a hatalmas tudás és tapasztalat. Ezt két hónap alatt nem lehet megtanulni, ezért hallunk néha olyan esetekről is, amikor a beteg rosszul lesz az akupunktúrás kezelésen. Ilyen nem fordulhat elő.

A vizsgálati módszerek is teljesen mások. A keleti orvosok pulzusdiagnosztikát alkalmaznak. A két alkaron minden szervnek meg van a maga lüktető, pulzáló pontja. Ezek tapintásával állapítják meg a szervek állapotát, betegségeit. Ezen kívül a beteg hangja, bőrének színe, nyelvének alakja és színe, valamint a szem állapota is sokat elárul a betegségről.

A működési rendellenességeket mindig az energia hiánya vagy többlete okozza, ezek szerven és egész testen belüli egyensúlyával áll helyre az egészség.
Gyógyításunk alapja a Jin és a Jang energia egyensúlyának megteremtése.

Erre alkalmazható kiváló eredménnyel pl az akupunktúra, vagy akupresszúra.

Az emberi testet energiapályák (meridiánok) hálózzák be, ezeken helyezkednek el az akupunktúrás pontok. A tű szúrásával ingerelve ezeket, helyreáll az egyensúly.

- Először is azt kell tudni, hogy a kínai orvoslásban nem a tünetet kezelik - ellentétben az európai módszerekkel -, hanem a betegség okát szüntetik meg.

Ez egy rendkívül széleskörűen alkalmazható gyógymód. Egyaránt hatékony
* idegesség,
* pánikbetegség,
* gerinc betegségek,
* idegbecsípődés,
* gyomor- és bélproblémák,
* emésztési zavarok,
* szívpanaszok,
* pajzsmirigy betegségek,
* idegbénulás,
* migrén,
* köhögés,
* menstruációs problémák,
* potencia- és alvászavarok,
* ágybavizelés,
* mozgásszervi és vesebetegségek esetén,
* valamint sok olyan betegségnél is, melyek a hagyományos európai gyógymódokkal nem orvosolhatók.

Egy nagyon egyszerű példát említenék. Ha valakinek fáj a feje, bevesz egy szem fájdalomcsillapító tablettát. Ha a fejfájás újra jelentkezik, újabb szem gyógyszer után nyúlnak az emberek. Pedig ezzel a szervezet jelzést adott arra, hogy valamely szerv nem működik rendesen.

Sokszor hiába vizsgálják a beteget az európai diagnosztikai módszerekkel, nem találják az okot. Ilyenkor rendszerint azt mondják, hogy idegrendszeri okai vannak a fejfájásnak, és jöhetnek az újabb gyógyszerek, amitől a betegnek szintén nem múlik el a fejfájása.

A kínai orvoslás nem a fejfájást szünteti meg, hanem annak kiváltó okát. Az embert gyógyítja, miközben el fog múlni a fejfájása is.

Aki félbehagyja, az nem fog meggyógyulni, míg mások olyan betegségekből is felépülnek, amelyre azt mondták, hogy gyógyíthatatlan.

Emellett be kell tartania azokat a tanácsokat is, amelyek életmódjának, táplálkozási szokásainak megváltoztatására vonatkoznak.

vissza