Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Kínai meridiántorna gyakorlatok

 

A meridiánok mentén áramlik az energia. A blokkok feloldásával az energia többlet eloszlatásával a betegség megelőzhető.

Kínai meridiántorna gyakorlatok

Az energia (amit a kínaiak Qi-nek (ejtsd csí) ) neveznek, milliméterre pontosan meghatározható pályák mentén nyargal bőrünk alatt.

A Qi, és energiahálózatuk, a meridiánok létét a hazánkban is működő nyugati orvoslás nem akarja tudomásul venni. Ami talán érthető,
hisz a meridiánok nem kézzel fogható, szövettanilag kimutatható részeink, ugyanakkor modern módszerekkel igenis bizonyíthatók.

Zhu Zhong Xiang professzor (a Kínai Tudományos Akadémia Biofizikai Intézete, illetve a Pekingi Akupunktúrás Meridián Kutató Központ
orvoskutatója) sokat dolgozott a meridiánok kimutatásán.

Az elvégzett mechanikus, elektronikus vizsgálatok, bőrellenállás-mérések, és akusztikus kísérletek bebizonyították, hogy az ezekkel kirajzolt meridiánok pontosan megfelelnek az akupunktúrában használt vezetékeknek.

3-1-2 meridián gyakorlat egy 12 perces kínai gyógytorna.

Napi rendszerességgel végezve feloldódnak testünk meridiánjainak energetikai blokkjai, ami a test öngyógyulását indítja el.

3 akupunktúrás pont masszázsával, pár perc könnyed izommunkával és az összes meridiánt aktiváló finom testcsapkodással (mely az eredetileg előírt hasi légzést váltja ki, és ráadásul minden meridiánt érint, nem csak a hason futókat) a lehető legmélyrehatóbban teszünk
egészségünkért.
A gyakorlat egyszerű, biztonságos, nem megerőltető, bármely életkorban elkezdhető

Kínai meridiántánc

Van Ju Me a Tiens rendezvényén

Kínai meridiántorna

A Kínai Meridián tornát vezeti: Tibayné Terike akupresszúra tanácsadó

vissza