2013.05.08.

Mit kell tudni a szalmonelláról, és hogyan védekezhetünk a szalmonella fertőzés ellen?
Mit kell tudni a szalmonelláról, és hogyan védekezhetünk a szalmonella fertőzés ellen?
Az ózonos fertőtlenítés az élelmiszeriparban is egyre többet alkalmazott megoldás, hiszen nincs az ózonnál erősebb és biztonságosabb fertőtlenítő anyag. kb 600-szor erősebb fertőtlenítő hatással rendelkezik, mint a klór. Elpusztít minden ismert vírust, gombát, baktériumot, egyéb kórokozókat, klórt.
Étkezési tojás, húsáruk felületén gyorsan megterem a vírus és a baktérium (pl. szalmonella).
Az ózongenerátor gyorsan, hatékonyan, és környezebarát módon elbánik ezekkel.
Zöldség és gyümölcsök, vágott baromfi, tojás felületi csírátlanítására
A zöldség, gyümölcs penészmentesítésével állagukat, frissességüket tovább megtartják, eltarthatóságukat növeli, eltávolítja a vegyszer maradványokat.