Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

A vágódeszka koszosabb, mint a WC-ülőke

2012.11.28.

A vágódeszka koszosabb, mint a WC-ülőke

A hagymavágásra, zöldségaprításra, hússzeletelésre is használatos deszkákon kétszázszor több található az E.coli és staphylococcus baktériumokból, mint a WC deszkán!

"A vécé tisztább, mint gondolnánk, az Arizonai Egyetem mikrobiológusai azonban most ismét megerősítették ezt. Mindenekelőtt - ürülékben tenyésző - E.coli és staphylococcus baktériumokat kerestek, és vizsgálataik szerint még átlagosan tíz baktérium sincs négyzetcentiméterenként a vécéülőkéken, amelyek ez alapján a legtisztább tárgyak közé tartoznak.

A hagymavágásra, zöldségaprításra, hússzeletelésre is használatos deszkákon ennél kétszázszor több található ezekből a baktériumokból.

A legpiszkosabb háztartási tárgyak között az első helyet azonban nem a hagymavágódeszka szerezte meg, hanem a mosogatószivacs és a konyharuha. Az előbbin 200 ezerszer, az utóbbin 20 ezerszer annyi baktériumot találtak, mint a vécéülőkén.

A vizsgált országok közül Szaúd-Arábia hűtőszekrényei voltak a legpiszkosabbak, csak 5 százalékuk volt kellően tiszta. Mindennek ellenére bejött a papírforma: India és Malajzia háztartásai bizonyult a legkoszosabbnak, a legtisztábbnak pedig a kanadaiak.

Oxford felhívta a figyelmet arra, hogy a nagyáruházak bevásárlókocsijainak fogantyúi is igencsak szennyezettek, és hogy sok ember bevásárlószatyrában több baktérium tenyészik, mint nadrágjában, mert az utóbbit legalább mossa." Forrás: HVG

A Tiens ózonos tisztító, fertőtlenítő készüléke sikeresen hasznosítja az Ózon (O3) egyedülálló tulajdonságait a modern életben.  Sterilizáló/fertőtlenítő, antiszeptikus/frissítő funkcióival  eltávolítja a gyümölcsök és a zöldségek héján visszamaradt növényvédő szereket. A gép akár hatékonyan javíthatja a gyakori problémát okozó rossz levegő minőségét is, illetve megakadályozza a baktériumok szaporodását a környezetünkben, akár a munkahelyen, akár otthon a konyhában, és a többi vizes helyiségekben.

Ez a termék fontos használati eszköz, amelynek segítségével javíthatunk környezetünk, otthonunk, munkahelyünk körülményein, életminőségünkön..

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!