Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Az emberi test kiszáradásának tünetei, jelei és következményei

2021.05.22.

Az emberi test kiszáradásának tünetei, jelei és következményei

Az emberi test tünetekkel és jelekkel világosan jelzi, ha ki van száradva - az orvostudomány pedig ma azzal foglalkozik, hogy eltakarja az emberi test kiszáradásának tüneteit, jeleit és következményeit - egész iparágakat építve erre

Nem beteg, hanem szomjas!

Az orvostudomány ma azzal foglalkozik, hogy eltakarja az emberi test kiszáradásának tüneteit, jeleit és következményeit.

Az emberi test tünetekkel és jelekkel világosan jelzi, ha ki van száradva – más szavakkal: az agy jelzi a kiszáradást, amikor fáradtnak érzi magát és nem végez kielégítő munkát, vagy az első dolog, amit reggel tesz, hogy ki akar kelni az ágyból, de fáradt, és nem bír – ez a kiszáradás jele.

És ott van még a düh, a hirtelen reakciók, a depresszió – ezek mind a kiszáradást jelzik, vagyis az agy kevés energiát kap, hogy megbirkózzon az információval és cselekvéssé alakítsa.
Azután a testnek van „aszály programja” is, melyeket úgy hívunk, hogy allergia, magas vérnyomás, cukorbetegség, immunbetegségek.

Az „aszály program”

annyit jelent, hogy be kell tömni a lyukat ott, ahol a test a vizet elveszíti. A víz a test legprecízebb alapanyaga, és amikor több megy ki, mint jön be, akkor a test ezt észreveszi. Mivel a test egy intelligens alkotás bekapcsolja az „aszály-program”-ot, és allergia formájában jelzi a kiszáradást, ugyanis az a rendszer, amelyik a vízháztartás egyensúlyáért felel elnyomja az immunrendszert, ami a védekezésért felel. Ez egy szimpla energia- hasznosítási helyzet. Utána kap az ember asztmát.

Minden nap körülbelül egy liter vizet veszítünk lélegzés útján.

A légzés tulajdonképp nem más, mint a tüdőhólyagocskák mozgása, melyek összehúzódásakor a levegő kilökődik. Ebben a folyamatban víz is távozik a szervezetből, melyet pótolni szükséges. Ha nem pótoljuk, a test megfeszíti a hörgőket és betömi a lyukakat és mi ezt a csökkentett levegőáramlást, mely a tüdő kiszáradása révén jön létre hívjuk asztmának.

Ezek a szakzsargonok a kereskedelmi célú orvoslás legjobb eszközei. A betegközpontú rendszer kihasználja és beépíti az emberi elmébe ezeket a szavakat, mert az emberek nem értik, hallják ugyan, de nem tudják semmihez se csatolni a szervezetükben. Illetve egy dologhoz mégis csatolják – a félelemhez.


Ma több millió gyerek szenved asztmában és a számuk egyre növekszik.

Az ok mindenhol ugyanaz: egyre több szódát isznak. A három-öt éves gyerekek az utóbbi 10 évben háromszor annyi szódát isznak, mint tíz évvel ezelőtt összesen. Ezek az emberek szép lassan kiszáradnak, mert szódát isznak, ami nem úgy működik, mint a sima víz. Adj ezeknek a gyerekeknek sima vizet és az asztma nagyon gyorsan eltűnik, lehet néhány órán belül, és a légzésük normalizálódik. Az inhalátorra nem lesz többé szükségük.


Az „aszály-program” másik nagy tünete a magas vérnyomás.

Ha a testben nincs elég víz vagy ha a test kezd kiszáradni, akkor a vízveszteség 66%- a a sejtek belsejéből jön ki, 26% a sejtek környezetéből és csak 8% az érrendszerből. De az érrendszer egy rugalmas rendszer – összeszűkül, lanyha lesz.

A baj az, hogy mindez belül van és nem látod mi történik a testedben, hiába teszteled különféle vérvizsgálati módszerekkel, nem mutatja ki.

Ha az emberek rendszeresen innának vizet, és pótolnák a szükséges ásványi sókat a kapillárisokba, a magas vérnyomás teljesen megszűnne!
Több millió ember él a földön, aki nem tudja, hogy a magas vérnyomás nem más, mint a test „aszály-program”-ja, mikor is a test visszaáramoltatja a hiányzó 66%-ot a sejtekbe.

Az orvosok arrogánsan vagy nem-törődve kezelik a magas vérnyomást és különféle gyógyszereket, vízhajtókat írnak fel.


Amikor a szövetek kiszáradnak, szerkezetük megváltozik.

A szilva formából aszalt szilva lesz és az aszalt szilva nem úgy működik, mint a szilva. Így keletkeznek a tünetek. A tünetek jelzik, hogy rendben van, adjuk meg a testnek azt, ami neki kell.

Most, mikor kiszáradásról beszélünk, a víz rengeteg egyéb anyagokat is szállít a sejtekbe. Ha kiszáradtunk, ezek az anyagok sem továbbítódnak.

Vagyis nem lenne másra szükségünk, mint a megfelelő víz-, tápanyag-utánpótlásra, és a testünk helyre tudná állítani önmagát.


Végeztek egy kísérletet.

A tudósok megkértek idősebb és fiatalabb embereket, hogy ne igyanak 24 órán keresztül. 24 óra elteltével, mikor a víz újra elérhetővé vált számukra az idősebb generáció nem vette észre, hogy szomjas.


Figyelte, mit írtam le? 24 óra elteltével az idősebb generáció nem vette észre, hogy szomjas. Néhányuk még akkor sem nyúlt a vízhez, mikor mellettük volt egy karnyújtásnyira.

A fiatalabbak azonnal pótolták a hiányzó mennyiséget. Ez az igazi probléma. Ezért van annyi beteg az idősebbek között, mert teljesen kiszáradnak és nem veszik észre.


A kiszáradásnak vannak egyéb feltűnő jelei is: a bőr

Ha a bőr szép, laza és sima, akkor elegendő vízmennyiség van a testben. Ha ráncos és gyűrt, akkor az a kiszáradás jele. A szarkalábak a kiszáradás tünetei és sima vízzel, megfelelő tápanyag-utánpótlással megszüntethető.


Beszéljünk a koleszterinről is.

A koleszterin az emberi test túlélésének egyik legfontosabb eleme.

Amikor a test elkezd több koleszterint termelni, megvan rá az oka. És természetesen nem az az oka, hogy gátolja a szív artériáit, mert amikor a test vérkoleszterinszintjét mérjük, akkor a vénákból vesszük a vért. Sehol az orvosi történelemben egy árva eset sincs feljegyezve, hogy a koleszterin valaha is blokkolta volna a vénákat.


Nem a koleszterin veszélyes, hanem a gyógyszeripar, aki az emberek fejébe tömi a problémát – a koleszterin veszélyes és csökkentsd, mert különben az artériákban blokkok képződnek, ami teljességgel képtelenség.

A koleszterin valójában védi az emberi életet, mert a koleszterin egy kötszerféle, egy vízálló pólya, amit a test alkotott meg.

Amikor a vér sűrűbbé és savasabbá válik,

és az összehúzódott artériákon és kapillárisokon keresztül átfolyik, kiszáradáskor sérülések és könnyek képződnek az érrendszerben, természetesen először a szív kapillárisaiban.
Na most, ha a koleszterin nem lenne ott és nem szárítaná fel a könnyeket és nem tapasztaná be a sérüléseket, a vér átfolyna az érfalon és az ember ott azonnal halottan esne össze.

A koleszterin valójában egy átmeneti életmentő, és időt ad a testnek, hogy felépüljön a problémából. Soha nem értettük meg ezt. Az orvosok úgy gondolják, ha valami felmegy, akkor csökkenteni kell, ha lemegy, akkor meg emelni.

Miért nem kérdezzük, hogy miért megy le vagy fel?
Hatalmas iparág épült a koleszterin csökkentésére.

A test hirtelen elsősegélyként gyárt több koleszterint. Soha nem szabadna beleavatkozni úgy a test működésébe, hogy ne tudjuk miért változott meg.


Érdemes megtanulnunk és megfelelően kezelnünk a jeleket és tüneteket. Kár olyan betegségre gyógyszereket szednünk és végül belehalnunk, amelyek könnyűszerrel megelőzhetőek és visszafordíthatóak lennének.

 

Mi történik még, ha a kiszáradást érzékeli a szervezetünk?

Elkezd tartalékokat felhalmozni, beáll depo üzemmódba a testünk. Visszatartja a vizet, minden lehetséges módon. Vajon, hol a legkönnyebb megtartani a vizet? Természetesen a szívtől legtávolabbi helyen, vagyis a bokák, alsó, majd felső lábszáraknál, később a hasi részeknél, valamint a karokban.

Előbb utóbb, az egész testre kiható vizesedés, ödémásodás lép fel, a pangó víz a baktériumok melegágya, felhalmozódnak a sejtközti térben a salakanyagok.

A vér besűrűsödik, csomósodásra, rögösödésre hajlamossá válik, ezzel megnő a trombusok kialakulásának veszélye, a szív munkája is jóval nehezebbé válik, nagyobb terhelést jelent számára a több kilométernyi érhálózaton végig pumpálni ezt a besűrűsödött, több liternyi vérmennyiséget.

Gondoljon csak bele, mennyivel könnyebb a palacsinta tésztát kevergetni, mint a nokedli tésztát! Ez igaz a vérre is, sokkal könnyebb dolga van a szívünknek, ha a vérünk nem a nokedli tészta sűrűségű!

A sűrű vért lassabban tudja keringetni a szív, ezért az egész keringésünk lelassul, a vér oxigéntartalma lecsökken, a nyirokkeringés is lelassul, a nyirokfolyadék is besűrűsödik. 

A pangó vízhez és nyirokfolyadékhoz hozzácsapódnak a szervezetbe bekerülő méreganyagok, valamint a sejtjeink életfolyamatainak bomlástermékei, zsírraktárak, és cellulit alakul ki, melyek egyben méregraktárakként is funkcionálnak, megnő a szabadgyökök aránya.

Az oxigénhiányos állapot, és a felgyülemlett méreganyagok

lelassítják az agyműködést, koncentrációs zavarok, szem fáradtság, fejfájások, állandó fáradtság, fáradékonyság alakul ki. A szervezet energia raktárai kiürülnek, az immunrendszer kimerül, különböző betegségek kerítik hatalmukba a legyengült szervezetet.

Ahol víz van, ott méreganyagok is vannak,

ott pedig minden esetben gyulladások keletkeznek az egész testben, ezek károsítják a belső szerveinket, ezek, és a felgyülemlő húgysav pedig megtámadják az ízületeket, illetve a test különböző részein krónikus fájdalmakat okoznak.

Mindezen tünetek csökkentésére a betegek, hogy csökkentsék tüneteiket, tompítsák rendszeres fájdalmukat, elkezdenek fájdalomcsillapítókat, súlyosabb esetben szteroidokat szedni, melyek még tovább rontják a szervezet toxikus állapotát, jelentősen megterhelik a májat, veséket, gyomor és bélrendszert.

A felgyülemlett víz, és méreganyagok hatására megnő a betegek testsúlya, ami tovább rontja az ízületek terhelését, a többletsúly hatására emelkedik a vérnyomás, vércukor és koleszterin szint >>> további gyógyszereket ír fel az orvos >>> ez még tovább növeli a kialakult problémákat.

Egy ördögi körbe kerülnek a betegek,

amiből legtöbben önmaguk nem is tudnak kikerülni, az orvosok leginkább csak újabb gyógyszer, és esetleg diéta javaslásával szinte ki is merítik a repertoárjukat a megoldások terén.

A hozzám forduló betegeknek - amennyiben nyitottak rá - komplett megoldásokat javasolok és alkalmazok, melyek már néhány hét alatt látható, és a beteg által érezhető pozitív változásokat indítanak el.

Önnek is segíthetek? Keressen bizalommal!

 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#4 - Anna2015.06.08. 17:51

Kedves Szamosfalvi Sándor!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait.
A vízhajtók szedése mellett fontos odafigyelni a folyadék bevitelre, valamint a só-víz háztartás egyensúlyára. Naponta minimum 2,5 - 3 liter vizet meg kell innia.
Óránként igyon kb 2 dl-nyit, így meglesz egész napra a szükséges bevitel. Kb ennyit képes a vesénk egyszerre feldolgozni....

Gondolom, orvosai rendszeresen nyomon követik az állapotát. Ilyenkor nyáron érdemes több gyümölcsöt is fogyasztani (görögdinnye, cseresznye, meggy, eper - ezek segítik a folyadékok eltávolítását, és a vitamin-ásványi anyag bevitelt. Kiváló még a kovászos uborka a só pótlásra.

Jobbulást, jó egészséget kívánok!

#3 - Szamosfalvi Sándor2015.06.08. 17:07

Négy éve súlyos ödémás betegségen estem át.Kórházban víztelenítés után 111kg.-ról 65 kilpgramra fogytam. Most jelenleg a folyamatos víztelenítéssel 75-80g.vagyok. Sokszor napi 2-három liter vizelet is eltávozik lIlyenkor úgy érzem ez sok. Félek a kiszáradástól. Nem káros ez.
Kösönettel

#2 - Anna2014.09.23. 22:18

Kedves Rózsáné!

Köszönjük, hogy megosztotta tapasztalatait.
Sajnálatos, hogy ezt meg kellett tapasztalniuk.

Jobbulást kívánunk a kedves férjének. Jó egészséget Önnek és szeretteinek.

#1 - Rózsa Sándorné2014.09.23. 21:48

Üdvözlök minden érdeklődőt, hat mi most éltük a kiszáradás tényét a férjemmel át, sajnos 5 hónapja van kórházban most jelenlegi ápoló kórhazban a főorvosnő tette helyre a vízháztartását,mert sehol nem figyelt rá, hogy felborult vízházt/artása, a kálium háztartása mely több napi 2 liter infúzióval mely káliummal volt dúsítva kb két után kezdett kicsit helyrebillenni. Az egyik miskolci kórház belgy