Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Az őszi immunrendszer-erősítés fontosságáról

2012.12.17.

Az őszi immunrendszer-erősítés fontosságáról

A napokban, ügyintézés közben, az ott dolgozó hölgy panaszkodott, hogy már több napja 39 C°-os lázzal dolgozik, fáj mindene, "alig él", de nem tud otthon maradni, mert egyrészt, mint látjuk, egyedül van, de rögtön el is bocsájtanák.

Elgondolkodtam, hogy vajon mennyien lehetnek ugyanebben a helyzetben, ma hazánkban, akinek még egyáltalán megvan a munkahelye....

A napokban, hosszas várakozás után sorra kerülve, ügyintézés közben, az ott dolgozó hölgy (aki egyedül állta a frontot, miközben jócskán összegyűltünk, mi ügyfelek) panaszkodott, hogy már több napja 39 C°-os lázzal dolgozik, fáj mindene, "alig él", de nem tud otthon maradni, mert egyrészt, mint látjuk, egyedül van, de rögtön el is bocsájtanák.

Elgondolkodtam, hogy vajon mennyien lehetnek ugyanebben a helyzetben, ma hazánkban, akinek még egyáltalán megvan a munkahelye....

Ráadásul, már közben megérkeztek az őszi hűvösebb napok, az esős, nyálkás időszakok, a hideg reggelek és esték.

Az emberek beszorulnak a zárt helyiségekbe, kezdődik a vírusok kedvelt időszaka, különösen a gyenge immunitással rendelkezők kerülnek kiszolgáltatott helyzetbe.


Ez különösen a felső légúti megbetegedések legfőbb időszaka, a bronchitis, a tüdő kis hörgőcskéinek gyulladásával, köhögéssel lázzal, fáradtsággal, levertséggel járó állapotoknak kedvez elsősorban.

Készítsd fel családod immunrendszerét, hogy ne kelljen betegen, lázasan munkába, iskolába járnotok.
Hiszen nyilván, Te is félted munkahelyedet, és tisztában vagy vele, hogy ha beteg vagy, lecserélnek, és elbocsájtanak.
Viszont bizonyára azt is tudod, hogy ha betegen, lázasan jársz be dolgozni, azzal hosszú távon nagyon sokat ártasz a szervezeted ellen. Rengeteg féle szövődmény lehet a következménye annak, ha lázasan dolgozni jársz, és nem kúrálod ki magad, nem pihensz ilyenkor, és nem tudod kellően melegen tartani a lázas tested, szóval, ha nem fekszed ki a betegséget, a lázat, náthát. Tüdő-mellhártya gyulladás, szívizom gyulladás, újabb-és újabb vírusfertőzésekre való nyitottság, krónikus fáradtság, immunhiányos betegségek... stb.... hogy csak néhányat említsek

Ha pedig gyermeked betegeskedik sokat, akkor pedig szintén hiányozni leszel kénytelen, ami miatt szintén fejed fölött lebeghet az elbocsájtás réme. Ha meg rábízod ugyan valakire, egész nap nyugtalankodsz, mi is lehet vele...., és önvád marcangol, hogy még ilyenkor sem vagy mellette. Ismerős ugye?

Ha pedig antibiotikumokat szedtek, akkor garantált a gyomor károsodása, a bélflóra, a hasznos és káros bélbaktériumok arányának felborulása, bélrendszer gyulladásos betegségeinek kialakulása, hasmenéssel, hasfájásokkal, puffadással, rossz közérzettel. És mivel az immunrendszerünk kb 75 %-a a vastagbélben található, ezzel együtt az immunrendszer ellenálló képességének csökkenése, ami újabb és újabb fertőzések, betegségek kialakulásához vezet. És máris bekerültél egy ördögi körbe.

A Cordyceps gyógygomba kivonat egy természetes immunerősítő, egy "természetes antibiotikum". Segít a megelőzésben, és ha már bekövetkezett a baj, akkor gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, a tapasztalataink azt mutatják, hogy aki ezt rendszeresen szedi, már megelőzésként is a hűvös idő beköszése előtt pár héttel, az kevésbé betegszik meg, illetve ha mégis, akkor az átlag 10 napos betegség 2-3 nap alatt lezajlik, és szövődmények nélkül, kevésbé megterhelve a szervezetet.


Csökkenti a gyulladásos folyamatokat is az egész szervezetben, így a bélrendszerben lévőket is. Tisztítja a felső légutakat, így erősítheti a légzőrendszert.

A Tiens Cordyceps készítménye rendkívül gazdaságos, 100 db-os kiszerelésben kapható, így akár az egész családnak, akár több hónapra is elegendő lehet.

OÉTI által bevizsgált, és engedélyezett termék.
Nem hiányozhat egyetlen házipatikából sem. Biztonsággal fogyasztható, mellékhatások nélkül.

ITT megrendelheted

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!