Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Bármilyen rákbetegség heteken belül gyógyítható Dr. Leonard Coldwell szerint

2013.04.04.

Bármilyen rákbetegség heteken belül gyógyítható Dr. Leonard Coldwell szerint

Bármilyen rákbetegség heteken belül gyógyítható Dr. Leonard Coldwell szerint

Beszél még a koleszterin átverésről, a só szükségességéről, a mesterséges vitaminokról....

A legkiválóbb lúgosító a kalcium! Biokalcium készítmények

Az Omega3 készítmény természetes E vitamint és homoktövisolajat, tartalmaz, mely magas természetes C vitamin tartalmú, a három összetevő egyedülállóan erősíti egymás hatásait

A Cordyceps gyógygomba készítmény klinikailag bizonyítottan hatékony a daganatterápiák során

Oxigénterápia házilag - az ózon vízbe vezetve a vizet oxigenizálja. Ivókúra és fürdőkúra formájában alkamazható

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#3 - jámbor lászló2018.07.13. 14:14

Nem könnyü dióhéjba hozzá szólni, ha meg emlitem az ózont egy idegen környezetbe heves a reakció ,hogy az ózon mérgező ami igaz is a 150mg feletti töménységben. De ha orvosi oxigénből állitjuk elő és az oxigén pár százaléka csak ózon és bekerül a szervezetbe áldásos. Én beszereztem magamnak egy ózon generátort orvosi oxigén palackot reduktort minden egész könnyen ment csak a reduktor problémás nálunk mert senki nem gyárt eu szabványut. Úgy ,hogy a Kinából rendelt reduktort át kell alakitani de müködik és jól müködik kis internetes utána olvasgatással hamar terepauta lehet mindenki Én ott tartok intravénásan adok be magamnak harminc köbcenti liter ózont kétnaponta és egy ideje úgy ébredek mint huszéves koromba most a hetvenediket taposom azon tul érszűkületem van. Járó távolságom bevolt korlátozva ma ákár öt kilóméteres utnak is nekivágok, csak azt tudnám miért nem harapódzott el nálunk az ózonnal való gyógyitás.Bár ha tudnám is az semmit nem javit a hejzeten én is a véletlen fojtán vettem tudomást az ózon gyógyitó hatásáról történt a dolog ,hogy klimát szereltettem és valahol azt olvastam ,hogy ózonnal a leghatásosabb fertőtleniteni , hát rendeltem egy 500g os ózon generátort aztán utána néztem mi is ez az ózon valahol azt olvastam a torok gyuladást megszünteti egy kortynyi vizbe elnyeletettózon ez szeptemberbe be is bizonyosodott egy reggel ugy ébredtem szét akar szakadni a torkom eszembe jutott dehisz nekem van egy ózon generátorom hamar bugyborékoltam egy pohár vizet és csodák csodája volt nekem ébredés után tiz percig torok fájásom.Azonnal megszünt az a rettenetes kaparó érzés ami a torok fájással együttjár ekkor keztem kutatni, hogy mi is ez a csoda pedig én egy 500 grammos fél ipari géppel csináltam az orvosi ózon generátorom 3mikro grammos arra készülök rövidesen a vastag belem fogom ózonnal megöntözni azt állitja több orvos ugyanojan hatékony 95%ban mint a nagy sajátvér ózonozva vissza adva intravénásan hát röviden ennyit az ózonról engem már többször meggyözött Amik levannak irva minden igaz, érdemes egy kicsit körülnézni a világba hátha el lehet valamit tanulni és azt a javunkra forditani

#2 - Kocsisné Marcsi2014.12.19. 11:16

Kedves Kovács Árpád.
Már csak az a kérdés kinek higgyünk?Annak a " tudós"orvosnak, aki milliókat kap a gyógyszermaffiától egy kemoteápiás szer rábeszéléséért,vagy annak, aki azt mondja, hogy a kemo/sugár káros, mert az épp sejteket is elpusztítja !
Egy ilyen legyengült, rákos szervezetre végzetes a kemo/sugár kezelés!
Egy világhírű rákkutató,Prof. Dávid Tamás nem fél kimondani, hogy az orvosokat (tisztelet a kivételnek) a gyógyszermaffia pénzeli és azt mondja,mindössze 4% esély, hogy felgyógyul valaki sugár/kemo terápiából . Mint tudjuk, legtöbben belehalnak a sugár/kemo "áldásos" terápiáájába.
Egy olasz orvos szódabikarbónával gyógyítja a rákot,mondja Dávid Prof.Mert voltaképpen mi is a rák?-Kérdi az orvos.Nem más mint gombás fertőzés!A gombák elszaporodása a testben,melyet ha nem kezelnek , akár 5 nap alat elpusztítja az embert.
A C vitamin antioxidáns,tehát méregtelenít, ahogy az egyszerű szódabikarbóna is. Olcsó,ezért a gyógyszermaffia ellensége! Legjobb ha a bírka tömeg nem tud róla.
Miért van az, hogy sok tudós orvos,aki kemoterápiát, meg sugárkezelést alkalmazott betegeinél, önmagát,sem családját nem azzal gyógyítja ,hanem Prof Dávid Tamás rákkutatóhoz fordul-Kérdezte a Prof.egy TV.adásban....

#1 - Kováts Árpád2014.11.25. 07:52

Tisztelt: Aki a rövid, de felháborodott szövegemet böngészi. Felháborító!!! Hülyítik,becsapják az embereket. Az egyik tudóscsoport esküszik a c-vitamin és a koleszterin káros hatásáról, a másik tudóscsoport, meg állítja, a hasznosságát. Pl. a Béky úr a Tv-ben meghívott egy szakembert aki elmondta, hogy a c-vitamin milyen káros. Sajnos senki nem volt aki felháborodna, stb-stb.
Tisztelettel: Az emberek összezavarásáért felháborodott olvasó.