Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Ígéretes szer a bélrendszeri daganatok ellen

2014.03.11.

Ígéretes szer a bélrendszeri daganatok ellen

Nemcsak az egészséges sejteket védi meg a kemoterápiától, de fokozza is annak hatékonyságát a szőlőmagkivonat a bélrendszeri daganatos betegségek esetében - derítették ki ausztrál tudósok.

Szőlőmag: ígéretes szer a bélrendszeri daganatok ellen
Javítja a kemoterápia hatékonyságát is

"Dr. Amy Cheah, a University of Adelaide kutatója, a tanulmány vezető szerzője szerint a szőlőmagban (illetve az abból készült kivonatban) rengeteg antioxidáns található, és ezen tanninok, illetve polifenolok nemcsak a gyulladásokat csökkentik, de a daganatok elleni küzdelemben is hatékonyak lehetnek.

"A szájon át adagolt szőlőmagkivonat jelentősen csökkentette a gyulladást és a szövetkárosodást, ami a kemoterápia súlyos mellékhatása.

A kutatásainkból kiderült, hogy a szőlőmag kivonata képes megkülönböztetni az egészséges és a daganatos sejteket, és csak az előbbiekre fejt ki védő hatást" - mondta dr. Cheah.

Azt is hangsúlyozta, hogy a szőlőmagkivonat a kemoterápia hatékonyságát is javította.

PLOS One című szaklapban megjelent tanulmány szerzői szerint ez a tudományos eredmény új lendületetet adhat a borászati iparágnak, hiszen a szőlőmagot eddig egyszerű "mellékterméknek" tekintették.

A kutatók most újabb kísérleteket szeretnének végezni a szőlőmagkivonattal, elsősorban azért, hogy megtudják, a gyulladásos bélbetegségekre is jó hatással van-e ez az étrend-kiegészítő." forrás: házipatika

A TIENS Cholican kapszulát modern biotechnológiával, nagy gonddal állítják elő. A gyártáshoz kizárólag a legkiválóbb minőségű szőlőt használják. 

A kapszulák természetes módon járulnak hozzá az artériák egészségének megőrzéséhez, serkenthetik a vérkeringést és a zsírok anyagcsere folyamatait. 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!