Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Kemoterápia–utazás a pokolba: zöld teával gyógyította meg magát a professzor a rákból

2014.05.09.

Kemoterápia–utazás a pokolba: zöld teával gyógyította meg magát a professzor a rákból

Kétségbeesésében Hunstein a korábban saját maga által propagált kemoterápiára hagyatkozott. Az eredmény lesújtó volt.

A kemoterápia lesújtó hatásai

Hunstein 2001 óta szenvedett szisztémás amiloidózisban. Ebben a leukémiaszerű betegségben a meglévő vérsejtek funkciója szenved zavart, amelyek kontrollálatlanul elszaporodnak, és fehérjelerakódásokhoz vezetnek a testi szövetekben. Ez ismét a szervek funkciózavaraihoz vezet, akár a szív, a vesék és más szervek leállásáig.

Kétségbeesésében Hunstein a korábban saját maga által propagált kemoterápiára hagyatkozott. Az eredmény lesújtó volt. A szíve gyengébb lett, és alig tudott lépcsőn járni. Ezen felül lerakódások képződtek a nyelv és a gége területén, így szinte alig tudott már beszélni.

Kemoterápia – utazás a pokolba

Magát a kemoterápiát Hunstein később úgy emlegette, mint „utazást a pokolba”.

Soha nem ismételné meg ezt a procedúrát – melyet korábban páciensek ezreinek maga ajánlott.

„Ez idő alatt egy roncs voltam, és csak a halált vártam” – így írja le, min ment keresztül a kemoterápia során. 2006-ban aztán a kemoterápiát siker nélkül fejezték be.

A professzor zöld teával gyógyult meg a rákból

A Heidelbergi Klinika egykori igazgatója, Werner Hunstein professzor 2007-ben saját magán kísérletezve gyógyult ki a rákból a zöld tea hatóanyagainak segítségével. A nyugdíjazott orvos és tudós a zöld tea segítségével egy életveszélyes, leukémiaszerű betegségből, az amiloidózisból gyógyult meg, miután egy kemoterápiás kezelést végeztek előtte sikertelenül.

Korábbi munkatársak ajánlására Hunstein elkezdett naponta két liter zöld teát inni. Erre a szívfunkciója bizonyíthatóan javult, és a kóros fehérjelerakódások újra visszafejlődtek. A professzor új erőre kapott, és kollégái rosszindulata is elnémult, melyet a szokatlan zöld teás kezelés váltott ki.

Az alternatívák nem elfogadottak

A celluláris medicinában a zöld tea kivonatának jelentősége, különösen az abban lévő polifenol, az epigallocatechin-gallát évek óta ismert. 2002-ben a Dr. Rath Kutatóintézet tudósai a világ legnagyobb újságjában (USA TODAY) publikálták a zöld tea polifenoljai vizsgálatának eredményét.

A fő mondanivalójuk az volt, hogy a zöld tea kivonatai más mikrotápanyagokkal együtt képesek akár a rákos sejtek terjedését is gátolni. Mégis sokáig támadták azokat, akik terjesztették ezt a szó szerint létfontosságú tudást.

A gyógyszerorientált orvoslás képviselőinek is át kell azonban gondolniuk és elismerniük a tudományosan megalapozott természetes gyógymódok hatékonyságát a rák és más betegségek elleni küzdelemben.

Nincs szabadalom a természet anyagaira

Ha Hunstein professzor már közvetlenül akkor felhasználta volna ezeket az ismereteket, miután a betegséget diagnosztizálták nála, sok szenvedéstől kímélhette volna meg magát – beleértve a kemoterápia poklát is.

Az, hogy a zöld tea és más mikrotápanyagok egészségre gyakorolt jelentősége csak lassan terjed, nem véletlen: ezek a tápanyagok nem szabadalmaztathatók, és ezért a szabadalmaztatott kemoterápiás szerek több száz milliárd eurós piacát fenyegetik, mint a gyógyszeripar fontos üzleti alapját.


Alternatív kutatások

A celluláris medicina már egy lépéssel előrébb jár. A legújabb kutatási eredmények azt mutatják, hogy a zöld tea bizonyos mikrotápanyagokkal kombinálva képes több mint 30 emberi daganatsejtfajtát blokkolni.

Kérdés, a rákos betegek millióinak meddig kell várnia, hogy ezeket a kutatási eredményeket a betegség elleni küzdelemben használhassák.

forrás:

"A rák ellen, az emberért, a holnapért!" Alapítvány


Zöldtea keverék: 5000 éves receptúra alapján, a legmodernebb csúcstechnológiával készült,

6 féle zöldtea felhasználásával

Megrendelhető ITT

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!