Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Ennél nagyobb elismerést masszőz nem kaphat!

2013.02.22.

Ennél nagyobb elismerést masszőz nem kaphat!

Egyik vendégem láb derék és hátfájdalmakkal érkezett 2-3 hónapja

Egyik vendégem láb derék és hátfájdalmakkal érkezett 2-3 hónapja.

Kikérdezés, álapotfelmérés után elkezdődött a munka. A fájlalt lábán találtam valamit, aminek nem kellett volna ilyennek lennie, így különös figyelmet fordítva arra a részre, elkezdtem masszírozni, kimozgatni a lábának azt a részét. Erre a rendellenességre fel is hívtam figyelmét, hogy a probléma nagyrészben onnan indulhat, de biztos még nem voltam benne.

A masszázs végére ez a rész is jobbnak tűnt, mondtam is neki, hogy szerintem jobb lett, de úgyis az számít, amit majd ő tapasztal.

Legközelebb örömmel újságolta, hogy már kevésbé fáj annyira a lába, mint eddig mindig.

Kb 4-5 kezelés után már azt mondta, hogy míg mielőtt hozzám jött, minden nap, egész nap fájt a lába, most már csak hetente egy nap.

Mivel testi hiba miatt a tartása, járása nem olyan, mint kéne, így ez is hozzásegítette, hogy az az áldatlan állapot kialakulhatott. Emiatt rendszeresen járt ortopéd orvosához kontrollra, akinek többször is panaszkodott erre a problémájára, mire az orvos egy legyintéssel elintézte, hogy ő azzal nem tud mit kezdeni.

Legutóbb, mikor jött, mesélte, hogy már egyáltalán nem fáj a lába, és épp kontrollon volt, ahol mondta a dokinak, hogy azt a régi problémát egy masszőz megoldotta.

Azt mondta, hogy az ortopéd szakorvos - aki az egyik legismertebb budapesti rehabilitációs kórházban dolgozik évtizedek óta, gyógymasszőrökkel és gyógytornászokkal körbevéve -  teljesen elcsodálkozott, majd mondta neki, hogy ezt általában a masszőrök fel sem szokták fedezni, de ha megtalálják, akkor sem szoktak vele foglalkozni, illetve nem szokták tudni  megoldani a problémát.

Elkérte tőle az orvosa a telefonszámomat, hogy szeretne valamikor ő is eljönni hozzám. Még ugyan nem ért ide, de ez a dícséret igazán jól esett :)

Ennél már csak az a jobb, hogy segítettem valakinek egy sok éves problémájától, állandó fájdalmától megszabadulni.

Ezért érdemes dolgozni, és amikor megkérdezik, hogy  "és nem fárasztó"? azt tudom mondani, hogy nem!
:)    :)    :)

vissza