Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Ingyenes masszázs beteg gyermeknek - tapasztalatok

2013.09.09.

Ingyenes masszázs beteg gyermeknek - tapasztalatok

Nagyon jó hatást tapasztaltam a kicsiknél a masszázzsal is, már az első alkalomnál is.

Közzétettem egy felhívást, hogy beteg kisgyermekeknek ingyenes masszázst végzek.


.....elkezdhette stimulálni az adott agyi részt.

Egy régóta forgalmazott, bioelektromosság elvén működő készülékünk, a TÜSI jól vizsgázott, ez csoda egy készülék.

Egy beteg kisgyermeket hoztak ma hozzám, akinek az agya oxigénhiányos állapot miatt, egy része nem működik, illetve ahogy a kínai orvoslás mondja, alulműködik, ott visszamaradt az ahhoz tartozó testi fejlődése, illetve van olyan része, ami túlműködik - ez hyperaktivitásban, görcsös feszülésekben mutatkozik meg.

Átmasszíroztam, ellazítottam a kicsit, majd mikor már szépen hagyta magát, lenyugodott, akkor átmasszíroztam a fejét, és odatettem óvatosan a készüléket a fejéhez.

Képzeljétek, voltak területek a fején, ahol egyszerűen nem világított, vagy éppen hogy csak halványan a lámpácska, tehát nem érzékelte az adott területen a bioelektromosságot, az ingert. Többször leteszteltem, meg más területeken is, ott szépen világított. A hátgerincen is le-föl végig mozgattam, hogy ott is stimuláljuk az idegpályákat.
Pár, 3-4 perces kezelés után már azokon a területeken is világítani kezdett, ahol eleinte egyszer sem villant fel. Tehát elkezdhette stimulálni az adott agyi részt.

A kezelések után sokkal jobban aludt

A kezelések után sokkal jobban aludt a kicsi, hosszabban, nyugodtabban, mint máskor szokott. Ez ugyebár, nagyon jó, mert alvás közben pihen az idegrendszer, lenyugszik az egész szervezet.

Az izomzat feszessége csökkent

Nagyon jó hatást tapasztaltam a kicsiknél a masszázzsal is, már az első alkalomnál is. Az izomzat feszessége csökkent, a mozgástartomány nőtt, és az eleinte ellen feszülő gyermekek szépen elernyedve hagyták, hogy lágyan átmasszírozzam őket, és láthatóan, érezhetően élvezték a kezelést. A szülők pedig többen elmondták, hogy nem mindenkitől fogadta el eddig a kicsi a kezeléseket, így azokat abba is hagyták.

A görcsösen tartott kéz és lábujjacskák kilazultak, kiegyenesedtek 

Az állandóan görcsbe feszülő, görcsösen tartott kéz és lábujjacskák kilazultak, kiegyenesedtek a kezelés során, a kart is ki tudtuk egyenesíteni a kezelés alatt.

Jó érzés, hogy segíteni tudok nekik  Három kezelést kapnak grátisz, annyi már mutathat valami kis pozitív változást.

vissza