Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Gyakorlatilag a korai halált programozzuk be magunknak - Mesterséges édesítőszerek

2013.10.19.

Gyakorlatilag a korai halált programozzuk be magunknak - Mesterséges édesítőszerek

Nincs olyan vényköteles gyógyszer, ami gyógyítaná a mesterséges édesítőszerek hatásait.

A legtöbb ember, aki napi egy doboz cigarettát füstöl el, tudja, hogy vékony jégen táncol… de hányan vannak tudatában annak, hogy ha naponta fél liter diétás italt fogyasztanak, az magában már veszélyesebb lehet mint egy doboz cigaretta?
És hogyan lehet a diétás ital rosszabb, mint a hagyományos ital?
Annak ellenére, hogy több mint 4000 vegyi anyag van egy kereskedelmi cigarettában, a vezető vegyi anyag a diétás italban ténylegesen több rákos sejtet tenyészthet az emberi sejtekben – így vezetve rosszindulatú daganatok kialakulásához- mint amennyi a cigarettában van…legalábbis a közelmúltban elvégzett kutatások szerint.

Lehet a rák hosszan tartó depresszió végeredménye? Az  biztos, hogy az agyi neuronok megölésével és a sejthalál meggyorsításával egy embert gyorsabban lehet megölni, mint a tüdőrákkal. A krónikus depresszió pedig üzemanyagot termel a vértestek mutációinak, ismertebb nevén a leukémiának.

A cigarettázó emberek a 22-es csapdájába vannak zárva. Az ördögi körbe ambícióik és dopamin szintjük állandó növelésével kapcsolódnak be, amelyet a rendkívüli nagy függőséget okozó nikotin gyárt.

A rák imádja a savas szervezeteket, ahol a sejtek oxigéntől és tápanyagoktól megfosztott állapotban vannak. Mégis, a cigarettánál sokkal rosszabb a mesterséges édesítőszerek testbe való bevitele, melyek elfogyasztásukkal megtréfálják a testet, oly módon, hogy szervezetünk ételnek hiszi őket. Elfogyasztásuk után viszont mutagénekkel mérgezik tisztító szerveinket. Egyes kutatások azt mutatják, hogy a test sohasem választja ki az összes aszpartámot, szorbitot, szukralózt vagy szacharint magából. 

Amikor egy ember Splendát, Nutrasweetet stb. fogyaszt, a tisztító szervek, mint a máj, a vese és a hasnyálmirigy túlfeszülnek attól a munkától, amit az ezektől a mérgektől való megszabadulás jelent. Ezek a szervek viszont létfontosságúak. 

Az aszpartám genetikailag manipulált is lehet, igy szintetikus rákkeltő anyagokkal szennyezve a központi idegrendszert még éhesebbé tehet bennünket. Ez így van! A szintetikus cukrok fogyasztása éhesebbé tesz bennünket és valójában súlyfelesleget eredményez.  Milyen ironikus, ugye?

Bizonyított, hogy az elhízás a rák egyik hajtóereje, így akár az elfogyasztott többlet cukor vagy mesterséges édesítőszerek okozzák, ugyanazt a romboló hatást fejtik ki a szervezetben, módosítva a sejtek DNS-ét, és a hosszú távú hatásokra “nincs gyógymód”.  

Szó mi szó, naponta 3 vagy 4 pohár diétás üdítő elfogyasztása sokkal veszélyesebb, mint egy doboz cigaretta elszívása. Bár a diétás üdítők kevesebb vegyi anyagot tartalmaznak mint a cigaretta, ezek a különleges “diétás” vegyszerek megfullasztják a sejteket és megváltoztatják DNS-üket.


Mindez hosszú távon az emésztő- és központi idegrendszer krónikus betegségeit okozza, ami végül rákos daganatok kialakulásához vezet.

Ez a “programozott sejthalál”-ról és a mitokondriumok alapvető megfullasztásáról szól. Gyakorlatilag a korai halált programozzuk be magunknak.

Nincs olyan vényköteles gyógyszer, ami gyógyítaná a mesterséges édesítőszerek hatásait. Tény, hogy az eddig dokumentált fibromyalgia eseteknek több mint 70 százaléka: a krónikus depresszió és a savas reflux, az elfogyasztott vegyi anyagok számlájára írandó.

Szívrohamot okoz a diétás üdítő?

Lehet, hogy a diétás szénsavas italok jót tesznek a vonalainknak, de akik naponta fogyasztják ezeket, nagyobb kockázattal kapnak szívrohamot vagy szélütést.
A Journal of General Internal Medicine című orvosi folyóiratban közzétett kutatásból az összefüggés állítólag egyértelműen kiderül: azok a vizsgált idősebb emberek, akik minden nap ittak diétás üdítőt, 44 százalékkal nagyobb valószínűséggel szenvedtek el szívrohamot.

Csakhogy azt elismerték: nem biztos, hogy a gyakoribb szívrohamért kizárólag a cukormentes ital tehető felelőssé. Mint Hannah Gardener kutatásvezető mondta, más dolgok is lehetnek, amelyek a diétás üdítők kedvelőinél közösek, és magyarázzák az összefüggést. „Amit láttunk, az egy összefüggés volt. Ezek az emberek általában egészségtelenebb szokásokat követnek” – magyarázta Gardener, aki a Miami Egyetem Miller Orvosi Iskolájának kutatója.

Szerintünk inkább ez elgondolkodtató: a diétás üdítők fogyasztói általában nagyobb testsúlyúak voltak, magasabb volt a vérnyomásuk és koleszterinszintjük, valamint gyakrabban voltak cukorbetegek.

A követéses vizsgálatba több mint 2500 felnőttet vontak be, akik a tíz évig tartó tanulmány kezdetén legalább 69 évesek voltak. A követés tíz éve alatt 591 férfi és nő kapott szívrohamot, szélütést vagy halt meg szív- és érrendszeri okokból.

forrás: diabetika pont info


A szervezet méregtelenítési folyamata: - enélkül nincs fogyás, nincs egészséges szervezet!

* emésztőrendszer tisztítása, salaktalanítása
* belső szervek méregtelenítése, tisztítása (epe, máj, vesék, szív, hasnyálmirigy stb)
* keringésrendszer - a vér és érfalak méregtelenítése, tisztítása 
* nyirokrendszer méregtelenítése, nyirokfolyadék keringetése, szervezetből a lerakódott felesleg "száműzése"
* szövetek és sejtközti tér méregtelenítése, savtalanítása
* zsíroktól - belső zsigeri zsíroktól is - a szervezet megszabadítása
* gyulladások csökkentése, megszüntetése 
* sejtszintű méregtelenítés - a sejtek belsejéből is!

A Tiens termékekkel végzett, szakszerűen összeállított tisztítókúrák a fentiek szerinti, a szervezet teljes körű tisztítását, méregtelenítését képesek segíteni.


Személyre szabott tanácsadás, hosszú távú családi egészségprogram, méregtelenítő és testsúly programok

vissza