Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

SVÉD HIVATALOS BEISMERÉS A CHEMTRAILS JELENSÉGRŐL

2013.10.19.

A veszélyes permetkeverék különböző vegyi összetevőket, vírusokat, vírustöredékeket tartalmaz, valamint fémeket, mint például alumínium és bárium, amelyek bizonyítottan felhalmozódnak bolygó szerte a vízlelőhelyeken és a talajban.

Azok a hosszú, fehér, el-nem-tűnő ködszerű csíkok, amiket felségjelzés nélküli repülőgépek húznak gyakorta az égboltra, nem a megszokott kondenzcsíkok – mondta Pernilla Hagberg, a Svéd Zöld Párt vezetője.

 

A svéd Katrineholms Kuriren lap tudósítása szerint Hagberg – az első politikai vezető aki szóvá tette az ügyet – nyíltan beismerte hogy ezek a szokatlan felhőfoszlányok, melyek a kondenzcsíkokkal ellentétben nem oszlanak szét, valójában vegyi anyagok, vírusok és fémek mérgező keveréke, amelyeket gyűjtőnéven „chemtrails”-nek, azaz vegyicsíkoknak nevezett.

Hagberg elmondása szerint a permetezés az amerikai CIA (Központi Hírszerző Ügynökség) az NSA (Nemzetbiztonsági Ügynökség) és a svéd kormány közös erőfeszítése, és célja, hogy aeroszol permetezésével szándékosan módosítsák a légköri körülményeket.

A veszélyes permetkeverék különböző vegyi összetevőket, vírusokat, vírustöredékeket tartalmaz, valamint fémeket, mint például alumínium és bárium, amelyek bizonyítottan felhalmozódnak bolygó szerte a vízlelőhelyeken és a talajban.

A közönséges kondenzcsíkok, melyek pusztán vízpárából állnak, amely a hajtóművet elhagyva gyorsan szertefoszlik, nagyban különböznek a vegyi csíkoktól, amik fokozatosan fehérbe borítják az egész eget. A mellékelt videó, amelyet a FreeTruth Show című YouTube-os rádióműsor állított össze, bemutat pár szemléltető példát ezekről a gyakran látható vegyi csíkokról:

„Nagyszerű látni, hogy egy politikus is felhívta a nyilvánosság figyelmét erre a problémára, és megerősíti a téma hitelességét a főáramú médiában” – írja JG Vibes Hagberg példa nélküli nyilvános bevallásáról a The Intel Hub cikkében.

Permetezés a bolygó megmentése érdekében?

Érdekes módon, az ENSZ és a különféle, Bill&Melinda Gates Alapítvány által fizetett társaságok mostanában rákényszerültek arra, hogy elismerjék a permetezés tényét, s hogy a kibocsátott részecskék nem rendes kondenz gőzből származnak. A vegyi permetezés ürügye: ez valamilyen módon megmenti a bolygót a szokatlan politikai irányvonalak igazolására gyakran használt, immár lerágott csont- áltudományos környezetvédelmi elmélet, az úgynevezett „globális felmelegedés” pusztító hatásaitól.

A vegyi csíkok esetében már mindenféle ürügyet kitaláltak, hogy megpróbálják törvényessé tenni az egek mértéktelen szennyezését: napsugarak visszaverése a Föld átlag-hőmérsékletének csökkentéséért, éghajlati minták befolyásolása, hogy ellensúlyozzák a sarki jégsapkák állítólagos olvadását, és még sorolhatnánk.

Az alábbi videóban kutató professzorok, biológusok, virológusok, ökológiailag tiszta területen gazdálkodók mondják el tapasztalataikat, mérési eredményeiket, tényeket, amiket elhallgatnak az emberiség előtt, igyekeznek eltusolni a világ urai

vissza