Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Alma őssejt terápiás arc-nyak-dekoltázs kezelések

 

Alma őssejt terápiás arc-nyak-dekoltázs kezelések

Alma őssejt terápiás arc-nyak-dekoltázs kezelések - Próbáld ki Te is nálam, fantasztikus és látványos eredményeket értünk el eddigi vendégeimnél.
Komplex bőrfiatalító kezelés 35 év felett

A bőr fiatalságának forrása - Megfiatalodott, feszesebb, élettelibb bőr

komplex bőrfiatalító kezelés 35 év felettA bőr regenerálásában, az öregedés hatékony lassításában a legígéretesebb megoldás a növényi őssejt kezelés
A bőr eddig soha nem látott mértékben megfiatalodik:

• lassulnak a sejtek és a bőr öregedési folyamatai
• védelmet biztosít a bőr sejtjeinek, meghosszabbítja azok élettartamát
• parabén, kőolajszármazék- és színezékmentes termékek
• komplex bőrfiatalító kezelés 35 év felett

A különleges növényi őssejt kivonat aktivizálja a bőr saját sejtjeit, ezáltal jelentősen csökkenti a ráncokat és biztosítja a bőr rugalmasságát.
Megfiatalodott, feszesebb, élettelibb bőrt eredményez.

 

 

Egyedülálló, díjnyertes hatóanyag hozzáadásával készült kollekció: PhytoCellTech (TM) Malus Domestica, Európai kozmetikai innováció díjas hatóanyag, mely a legmagasabb hatásfokban juttatja a bőr mélyebb rétegeibe az almából kinyert őssejteket.

 

 

 

 

 

"A világhírű alma őssejt - és kozmetikai felhasználása

A nővényi őssejtekkel kapcsolatos kozmetikai kutatás egy savanyú és kihalófélben lévő almafajjal (Uttwiler Spätlauber) kezdődött. Ez a svájci Alpokból származó unalmas kis alma mára már világhírű celebbé nőtte ki magát a kozmetikai cégek felkarolásának köszönhetően.

Azért figyeltek fel rá, mert gyümölcsei rendkívül hosszú ideig eltarthatók anélkül, hogy fonnyadni kezdenének, mint mezei társaik. A kutatók azt vélték feltételezni, hogy ha az ezért felelős anyagot ki tudnák vonni és a bőrbe juttatni, akkor mi is később kezdenénk öregedni, „fonnyadni”. A kozmetikai cégeknek több sem kellett, rögvest lecsaptak az almára, és vadul vizsgálni kezdték, mi az oka ennek az "eszméletlen" nagy ellenálló képességnek, és hogyan lehetne kivonni, majd piacra dobni a fiatalság elixírjét. Egy kozmetikai vállalat biológusai rájöttek arra, hogy az alma ellenálló képessége annak köszönhető, hogy hihetetlenül hosszú élettartamú és az átlagosnál több őssejtje van. Nemsokára kifejlesztették a kivonási technikát aPhytoCellTechTM-et (a növényi őssejtek kinyerésére kifejlesztett szabadalmaztatott technológia).

Az elvégzett kutatások azt bizonyították, hogy a növényi őssejtes kezelések a bőr őssejtjeinek élettartamára és „vitalitására” pozitív hatással bír, ezzel fokozva a bőr megújuló képességét. Egy másik kísérletben a bőr öregedési folyamatait felgyorsító UV-fénnyel szembeni nagymértékű védő szerepük bizonyosodott be. Az elképesztő eredmények hátterében korábban az a feltételezés állt, hogy a bőr őssejtjeit külső eszközökkel mintegy át tudjuk programozni, és munkára tudjuk bírni.

A kutatók mai álláspontja a növényi őssejt és emberi őssejt kapcsolatról a következő: sokkal inkább valószínűsíthető, hogy a növényi őssejtek a sejtek környezetét az oxidatív stressztől és más káros folyamattól védik, így indirekt módon gyakorolnak pozitív hatást az emberi őssejtekre. Ezzel nemcsak támogatják az őssejtek megújulását, hanem védik őket a károsodásoktól, így lassítják a bőrben zajló öregedési folyamatokat." forrás:egeszsegkalauz.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!