Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

A vírusok és bakteriális fertőzések ellen - gyermekeknek

 

A vírusok és bakteriális fertőzések ellen - gyermekeknek

Az elmúlt másfél hónapban háromszor is végigsöpört az oviban valamilyen járvány. Talán soraimat olvasva lassan sejthető, hogy az én gyermekeim nem hiányoztak ezen idő alatt

A vírusok és bakteriális fertőzések ellen


Itt az ősz, és óvodás korú két gyermekemnek először adtunk -természetes védelemként- a Tiens termékeiből egy hónapon át.

Naponta elrágcsáltak egyet-egyet a Propolisz rágótablettából, és felváltva másnaponként kaptak gyerek kalciumot, meg Spirulinát. Az egy tasak kalciumot elfelezve itták, és a spirulinát is elfelezve, majd belekeverve joghurtba, vagy pudingba.


Az elmúlt másfél hónapban háromszor is végigsöpört az oviban valamilyen járvány. Hasmenős és hányós magas lázzal, majd torokfájós és mandula gyulladásos megbetegedések jelentkeztek tömegesen. Mostanra már az óvónéniket is helyettesíteni kellett. Volt olyan kicsi, aki háromszor is visszaesett a betegségbe.


Talán soraimat olvasva lassan sejthető, hogy az én gyermekeim nem hiányoztak ezen idő alatt a máskor oly vidám és gyermekszájtól hangos óvodából! Csoportok összevonva, s alig van pár óvodás, nem is hallani őket sajnos.
Íme, nekünk és gyermekeinknek jól sikerült az őszi kezdés.

Szabó Péter

Győr-Moson megye

vissza