Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Autoimmun pajzsmirigy gyulladás- és túlműködés - Basedow kór

 

Autoimmun pajzsmirigy gyulladás- és túlműködés - Basedow kór

Autoimmun pajzsmirigy gyulladás- és túlműködés sikeres kezelése - hormonkezelések helyett

Autoimmun pajzsmirigy gyulladás- és túlműködés sikeres kezelése Tiens termékekkel

A kissé hosszúra kerekedett címet szintén egy nem túl rövid, de érdekes történet követi.

Múlt év április végén egy vasárnap délelőtt már olyan rosszul éreztem magam (gyengeség, remegés, szapora szívdobogás), hogy férjem kétségbeesetten ugrált körülöttem, mérve a vérnyomásomat és közben hozta a vitaminokat, majd később – mivel a vitaminok sem használtak már – eszébe jutott, hogy készít nekem egy liter Tiens teát.

Érdekes mód jobban lettem és következő nap hétfőn el tudtunk együtt menni a háziorvosomhoz. Elmondtam neki, hogy az elmúlt alig két hónap alatt, több mint 10 kilót fogytam, nagyon gyenge vagyok és állandóan remegek, valamint a szívem állandóan vadul dobog és ezt hol a torkomban, hol pedig a fülemben hallom. Étvágyam közel ez idő alatt csaknem eltűnt és nem tudtam aludni, sőt már kislányom felöltöztetése is nagyon nagy erőfeszítésembe kerül/került. O

rvosom azonnal megmérte a vérnyomásomat, miután meghallgatott és végigvizsgált, majd egy gyógyszert ott előtte szét kellett rágnom és ezek után mért egy vércukor szintet. Közölte velem, hogy a 2010. januári vérleletem alapján – amiért sajnos nem mentem el – pajzsmirigy túlműködésem van és már meg is írta a kórházi beutalómat, de mivel itt van a férjem, ezért nem kell mentővel elvitetetnie. Kiborultam és sírtam, egyből a kislányomra, Eszterre gondoltam és arra, hogy most mit csináljak, miként oldjuk meg a helyzetet, hogy legyen és mindent akasszak a férjem nyakába (munkahelye, gyerek, háztartás)?

Végül úgy döntöttünk, hogy nem vonulok be a kórházba. A párom talált egy endokrinológust, aki a következő nap már kedden tudott fogadni. Így is lett és este hatkor már gyerekestül ott ültünk a váróban vérlelettel és a háziorvosi véleménnyel, beutalóval egyetemben.

Elég hosszan nézte a doktornő a vérleletemet és a háziorvosi véleményt, miután megvizsgált és kikérdezett a vérnyomásmérés után – nekem legalább is nagyon hosszúnak tűnt -, majd közölte velem a tényeket, halkan.

„ Önnek autoimmun pajzsmirigy gyulladása van pajzsmirigy túlműködéssel, Basedow kórnak is nevezik ezt a betegséget. Felírok egy gyógyszert (Methothiryn) és a szívére Betaloc helyett Humapronolt, mert ez jobban fogja regenerálni a túlterhelt szívét és segít a pajzsmirigyes gyógyszer hatásmechanizmusában is.”

A továbbiakban elmondta, hogy mivel elég gyenge vagyok, ezért teljes fizikai kímélet szükséges, tehát még a ruhák pakolgatása vagy vasalása sem ajánlott. Sok-sok pihenés, alvás és kímélet, valamint elég sok kivizsgálás következett. Beállították a gyógyszert és eleinte hetente, majd havonta és ma már csak 3 havonta végeznek vérvizsgálatot, de a pajzsmirigyes értékek (TSH, T3, T4) 2010. április végétől október elejéig nem kerültek a mérési tartomány közé, de azért valamelyest javultak. Októberben az endokrinológusom úgy döntött az eddigi eredmények tükrében, hogy próbáljuk meg beindítani a pajzsmirigyemet és egy Letrox nevű pajzsmirigy hormon tablettát kaptam a Methothiryn mellé, de katasztrófa volt.

Felborult a menstruációm és akármilyen kombinációba vettem be a gyógyszereket állandóan ment a hasam, ezért december másodikán elvette a doktornő ezt a gyógyszert.

Ez volt az a pillanat, hogy elhatároztam megpróbálom a Tiens szerekkel elősegíteni a gyógyulásomat! 2010 december 2-ától egy darab gyógyszert sem vettem be, csak Tiens (Antilipid) teát, Cordycepset és Kalciumot szedtem.

Nagyon vártam a következő vérvizsgálatot, ami 2011. január 25-én volt és nem hittem a szememnek és az eredményeknek, mert a T3 és T4 eredményeim mérési tartományba kerültek!!!!!!!! Nagyon boldog voltam és folytattam a kúrát a TSH-m viszont nem változott csak egy kis kacsacsőr mutatta, hogy nagyon kevés. Felhívtam doktornőt és mondtam Neki, hogy milyen kúrát alkalmazok, de megnyugtatott, hogy a TSH egy nagyon lassan változó érték és folytassam a termékek fogyasztását. Igaza lett, mert a 2011. március 30-ai véreredményemben a T3 és T4 már szinte természetesnek vettem, hogy jó, ám a TSH értéke mellől eltűnt a kicsi kacsacsőr, vagyis megindult a változás pozitív irányba.

Mindezt saját elhatározásom alapján tettem és természetesen állandó orvosi felügyelet és vérvizsgálatok mellett, de az endokrinológusomnak csak akkor fogom megmondani, hogy mitől gyógyultam ilyen gyorsan, amikor már a nyári speciális vérvizsgálat eredményem is tökéletes lesz, és úgy érzem már az lesz!

Ez lenne az én történetem, ami egy elég veszélyes betegség kezdetét és végét is jelentette, mert a Tiens termékek igenis gyógyítanak és nemcsak röpke, pillanatnyi eredményekkel kecsegtetnek, hanem valódi gyógyulással.

Zárszóként még csak arra szeretnék mindenkit biztatni: „ nem kell ezekben a termékekben feltétlenül hinni, csak szedni!” és ez bizony nálam is valósággá vált, mert a gyógyulás egyértelműen látható a leleteimen!

Borsosné

vissza