Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Kemoterápiát cserélte le erre - és köszöni jól van

 

Beszélgettem ma valakivel, akinek tüdő- máj daganata van

Beszélgettem ma valakivel, akinek tüdő- máj daganata van, és megosztotta velem tapasztalatait

Megműtötték a tüdejét, majd 5-ször kapott kemoterápiát, körmei elgombásodtak, már kezdtek lepotyogni az ujjairól, kezét nem merte elővenni, kisunokáit nem merte megfogni, haja kihullott. Rendkívül megviselte fizikailag is ez a "gyógymód", a labor eredményei pedig nagyon rosszak voltak, javulás semmi.

Úgy döntött, hogy további kemót nem hajlandó elfogadni, gyógyszereit még szedte, de kezdett alternatív megoldásokat keresgélni.

Napi 4000 mg C-vitamint, és a Tiens Cordyceps gyógygomba készítményét (ebből napi 8-10 kapszulát) kezdte fogyasztani, és a gyógyszereit letette saját felelősségére.

Következő labor vizsgálati eredményeinél, 8 hónap múlva, már jelentős javulást tapasztaltak, vörösvérsejtek közel tízszeresére,  fehérvérsejtek kb duplájára szaporodtak, mája növekedett.

Orvosa csak csodálkozott az eredményein, de nem kérdezte, hogy ezt ugyan mondja már el, hogy mivel érte el!

Elmondása szerint, ő ezt a Cordycepsnek, és a C-vitaminnak tulajdonítja, mivel semmi mást nem szedett, semmi más kezelést, kúrát nem alkalmazott már közel egy éve.

Most már csak a C-vitamint, és naponta reggel-este 2-2 Cordycepset szed, és köszöni, már jól van, körmei rendbejöttek, van már haja is.

A Cordyceps olyan gyógygomba, amelynek különösen az immunrendszerre gyakorolt szabályozó és stabilizáló hatást tulajdonítanak, és nagy koncentrációban tartalmaz immunmodulátorokat.

Néhány egereken végzett kísérlet alapján készített tanulmány azt állítja, hogy a Cordyceps sinensis védi a csontvelőállományt és az emésztési rendszert a test radiológiai besugárzásának hatásaitól.

Egy kísérlet során a Cordyceps sinensis bizonyos összetevőiről kiderült, hogy esetlegesen májvédő hatást képesek kifejteni.

vissza