Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Magas vérnyomás

 

A keserű Narancsos teakeverékkel kapcsolatban szeretnék veletek megosztani egy nagyszerű terméktapasztalatot.

A keserű Narancsos teakeverékkel kapcsolatban szeretnék veletek megosztani egy nagyszerű terméktapasztalatot.

Édesanyám már évek óta fogyasztója és nagy rajongója a Tiens teáinak. Ha fogyóban volt, már kérte a következő doboz teát! Anyukám több éve szenved a magas vérnyomásával rendszeresen szedte a vérnyomás csökkentő gyógyszereket. 2 hónapja bemutattam neki a Tiens Magyarországon kapható új Keserű Narancsos teáját, mert az évek előre haladtával, a rendszeres gyógyszer fogyasztással, kicsit nyugtalanabbnak láttam és gyomorproblémákra is panaszkodott. Azonnal elkezdett napi rendszerességgel 1 litert fogyasztani ebből a kiváló tea keverékből.

Néhány napja a beszélgetésünk során azt mondta nekem: "Fiam arra figyeltem fel mostanában, hogy az új tea fogyasztása mellett amit adtál, ha beveszem az esti vérnyomás csökkentő gyógyszeremet nagyon le megy a vérnyomásom, ezért el döntöttem, hogy másnap este nem veszem be és meglátom mi lesz. Képzeld el a következő napon a vérnyomásom a mérések során 110/70 és 120/80 között volt egész nap. De még akkor be vettem a reggeli gyógyszeremet és most elhagytam ezt is, párnapja már nem szedem a vérnyomáscsökkentő gyógyszereket a vérnyomás értékek jók és a gyomorfájásom is elmúlt."

Elsőre egy kicsit meglepődtem, mivel nem régóta kapható Magyarországon ez a tea és a hivatalos leírásában nem olvasható ilyen jellegű javaslat. De nyugalom, öröm és elégedettség sugárzott édesanyám hangjából kell ennél több egy gyermek számára és kell ennél meggyőzőbb terméktapasztalat!

Én mit mondhattam volna neki mást: Ez nagyszerű tapasztalat anyukám és örülök neki, hogy jól érzed magad és a gyomorfájásod elmúlásával az évek óta tartó vérnyomásproblémádon is sikerült javulást elérni. Igyad tovább a teát és ha fogyóban van szóljál, viszem a következőt. :)

G.Károly - Nyíregyháza

vissza