Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Saját tapasztalatom a porckorongsérv műtét nélküli karbantartására

 

Saját tapasztalatom a porckorongsérv műtét nélküli karbantartására

2006-ban súlyos porckorongsérvvel voltam többször kórházban. Nagy fájdalmaim voltak, és a bal lábam akkor teljesen le volt bénulva, mert az oda futó ideggyököt nyomta a sérv, két métert sem tudtam megtenni a fájdalomtól. Az írással nem a saját sajnáltatásom a célom, hanem hogy felhívjam a figyelmet erre az egyre gyakoribb, és egyre fiatalabb embereket is érintő betegségre.

2006-ban súlyos porckorongsérvvel voltam többször kórházban. Nagy fájdalmaim voltak, és a bal lábam akkor teljesen le volt bénulva, mert az oda futó ideggyököt nyomta a sérv, két métert sem tudtam megtenni a fájdalomtól.

Infúzióban kaptam a kórházban minden alkalommal szteroidot is tartalmazó, gyulladáscsökkentő, izomlazító, fájdalomcsillapító, görcsoldó "koktélt", mindegyik külön-külön is lórúgásnak megfelelő gyógyszer volt, és a fájdalom, valamint a mozgásképtelenség csak nem akart elmúlni.

A harmadik alkalommal a doki mondta, műtétre lesz szükség, ha nem múlik el. Ennek eredményeként 50%-ot jósolt (50 % gyógyulás, 50 % tolókocsi), lemondtam a műtétről, és eldöntöttem, muszáj tennem valamit!

ELDÖNTÖTTEM, hogy nem akarok beteg lenni, ágyban tölteni életem hátralévő évtizedeit. Gyógytornát írtak elő, de mindig akkor volt munkám, így ez rendre elmaradt. És ahogy jött a betegség, úgy egyik napról a másikra elmaradt. De nagyobb terhelésre rendre előjön a fájdalom.

Azóta, mióta megismertem a Tienst, harmadik éve, amikor érzem, hogy kezd fájni a derekam (mert ez nem gyógyul meg, csak tünetmentes - akkor néhány napig szedek Chitosant, ez kiváló gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatású, segíti a hialuronsav tartalmánál fogva az ízületek kenését, a porcos részek visszaépülését.

Ezen kívül a Chi gépet rendszeresen, megelőzésre is használom, erősebb fájdalom esetén csak kis fokozaton javaslom, 5-10 percre, utána lehet növelni időt és fokozatot is. én automata fokozaton szeretem leginkább, és akár 20-30-40 percig is.

A Lecitines kalciumot is ajánlom, meg a biocinket, ezek segítik az ingerületátvitelt, a kalcium segíti a porc és csontképzést, vérképzést, javítja a hormonháztartás működését, mellette a biocink is jó szolgálatot tehet a hormonháztartás működésében, izomzat erősítésében.

A szervezet öngyógyító-fájdalomcsillapító képessége a hormonháztartás javításával fokozható.

A Dombao-val helyi kezelést végzek, közvetlenül a sérv melletti részen, valamint a derék, csípő, láb testtájakon, a csomósodásra hajlamos részeken, a csomók szétdolgozására.

A  Masszázs övvel szintén segítem a fájdalmas területet, az öv melegítő, masszírozó és mágnestechnológiás funkciója kiválóan enyhíti a fájdalmat, ellazítja a görcsös részeket.


A Tiens termékeivel sikerül gyógyszermentesen, fájdalom nélkül élnem, mozgékonynak, munkaképesnek maradnom.

Köszönöm, Tiens!

vissza