Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Tisztító- szív és érrendszeri kúra egyben - minusz 12 kg

 

Tisztító- szív és érrendszeri kúra egyben - minusz 12 kg

Két éve kaptam, 43-évesen (váratlanul persze) szívinfarktust. Stresszes vállalkozások, magyaros kaják, dohányzás...nem sorolom tovább, tehát mit is várhattam volna ezek után.

Ja és az éves szinten 120-140-ezres gyógyszerköltségem is megfeleződött,

Tisztító- szív és érrendszeri kúra egyben.


Két éve kaptam, 43-évesen (váratlanul persze) szívinfarktust. Stresszes vállalkozások, magyaros kaják, dohányzás...nem sorolom tovább, tehát mit is várhattam volna ezek után.


A megdöbbentő számomra az volt ahogyan bántak velem az egészségügyben, és az is, hogy betegtársaim nagy része már sajnos visszajáró "vendég volt. Két éven keresztül szedtem a 6 db gyógyszert, rengeteg rossz mellékhatásaival, és közbe jártam a kardiológiára, szívszaniba, de egyre csak azt tapasztaltam, hogy mindig is betegként kezelnek.

Ráadásul megmaradhatok örökös visszajárónak és a kiváltó okokat nem is keresik, csak faljam a gyógyszereket nyugodtan, s ha épp rosszul vagyok egyiktől-másiktól, akkor majd felírnak másikat.

Egyébként a sürgősségi ellátásom, a műtétem és az utána következő rehabilitáció, közel másfél millió forintba került (bajba lettem volna, ha nekem kell kifizetni!), és utána a gyógyszerek több mint tízezerbe havonta.

Két év után a Tiensbázisra rábukkanva, rájöttem, hogy előttem a megoldás! Tudatosan változtattam az életmódomon (egy kicsit), és a táplálkozásomon is, és elkezdtem a kúrát.

A második szakaszban fokozatosan hagytam el a gyógyszereimet, és azt tapasztaltam, hogy a közérzetem egyre jobb, és a vérnyomásom is rendben van.

A harmadik szakaszra már teljesen elhagytam a gyógyszereimet. Jól voltam, igaz néha fel-fel kúszott a vérnyomásom, de ekkor már erre semmit nem szedtem, és a kúrám ezen szakaszában sem szerepelt olyan termék ami kifejezetten vérnyomás csökkentő hatású lenne. (az Antilipid teát nem javasolták a kúrám részeként, mert akkor még szedtem vérhígítót is)

Meg a szervezetnek is idő kell a változáshoz. Azóta is jól vagyok, most már iszom a Teát is, kalciumot és ganodermát hozzá, s élem a gyógyszerek nélküli életet úgy, hogy közben nem kell hallgatnom az egészségügyben a BETEG jelzőt!

Ja és az éves szinten 120-140-ezres gyógyszerköltségem is megfeleződött, hogy két kúrát tartok majd, meg emellett megerősítem a szervezetemet is, és megszabadulhatok a szív és érrendszeri problémáimtól.

(12-kg-ot is sikerült a sutba dobnom)

A felismerést és utána a következetes végrehajtást nekünk kell megtennünk. Senki nem fog helyettünk az egészségünkért mindent megtenni.

No és nem árt az sem, ha megismerjük és ezáltal megértjük e termékek hatásmechanizmusait, mert így hinni is tudunk bennük.

(a kép csak illusztráció)

Péter

vissza