Kategóriák

Aromaterápia - illóolajok

Személyes higiénia - szépségápolás

Parfümök, parfümszórók, parfüm termékek, díszüvegcsék

Fájdalomcsillapítás

Immunrendszer, belső szervek

Háztartás - otthonápolás

Fitness-wellness gépek

Kávék, teák, élelmiszerek

TIENS termékek

Ajándék ötletek Hölgyeknek - Uraknak

Sportolóknak - Sportkluboknak

Google+

Facebook

Világrekordot döntött a TIENS Nizzában ....

2015.07.10.

Világrekordot döntött a TIENS Nizzában ....

Angliától Malajziáig bejárta a hír a világot...
6400 dolgozóját vitte el nyaralni, Párizsba, Nizzába, Monacóba és Cannes-ba!

"Egy kínai cég, a TIENS vállalat 6400 alkalmazottját jutalmazta négynapos párizsi vakációval"- így fogalmazott a londoni székhelyű The Guardian

TIENS 20. Születésnapi Karnevál és Guiness rekord Nizzában, Franciaországban. Május 8-10-ig a TIENS-től zengett a francia riviéra! 

A munkatársakat összesen 84 repülőgép vitte el Párizsba, a franciaországi belföldi utazáshoz pedig 147 buszt béreltek ki.

TIENS Sajtótájékoztató - Nizza

Jinyuan Párizsban 140 hotelben foglaltatott szobákat a beosztottaknak, akiknek nem mindennapi élményekben volt részük. Az igazgató ugyanis bezáratta miattuk a Louvre-t, hogy 6400 alkalmazottja úgy tudjon körülnézni a világ leghíresebb múzeumában, hogy közben ne zavarja őket a többi turista.

A kínai milliárdos nem véletlen választotta Franciaországot, cége, a Tiens ugyanis éppen húsz éve áll fontos üzleti kapcsolatban ottani cégekkel

Jinyuan privát vásárolgatást szervezett embereinek a Lafayette nevű luxusáruházban, a különleges csapatépítőn megnéztek egy Moulin Rouge- show-t, valamint Cannes és Monaco luxusszállodái­ban szállásolta el az alkalmazottait. A nem éppen mindennapi hosszú hétvége összesen 33 millió euróba, azaz közel tízmilliárd forintjába került a főnöknek.

Blikk-információ

vissza